ЖИРИНОВСКИ: Имамо историјску прилику да победимо Запад – да однесемо коначну победу!

ЖИРИНОВСКИ: Имамо историјску прилику да победимо Запад – да однесемо коначну победу!

21 јануара 2022

Познати руски политичар – посланик у Државној Думи и лидер Либерално-демократске партије Владимир Жириновски – одувек је био радикалан и политички екстравагантан.

Остао је доследан самом себи и поводом растуће напетости у троуглу САД-Русија-НАТО.Оценио је да Русија „у овим историјским тренуцима мора да победи Запад“. Нагласио је да Русија сада има шансу да остане једина суперсила:

„Сада имамо историјску прилику да победимо Запад. Да однесемо коначну победу! Ако се ограничимо на спречавање уласка Украјине у НАТО – ништа нећемо добити. Ушла не ушла – у тој земљи ће бити базе, добићемо и проблем диверзаната“.

Додатно је нагласио и упозорио:

„Своје захтеве треба да поставимо радикалније. Не треба да тражимо да се НАТО врати на позиције из 1997. године, већ да инсистирамо на потпуном распуштању те војне алијансе. Она мора да нестане. Не тражимо да НАТО повуче своје трупе уназад, већ да их потпуно уклони са европске територије. У Европи сво нуклеарно оружје, осим оног којима располаже Русија мора бити уништено“.

Жириновски је, заправо, изложио сопствени спољнополитички програм:

„Све санкције против Русије морају бити укинуте. Русија би требало да има западне границе тамо где их је СССР имао 1. јануара 1991. године“.

Признао је да „непријатељ“ неће пристати на све што он предлаже, а ни на оно што Москва официјелно тражи:

„Очигледно је да то неће уследити. Зато морамо искористити своју предност коју имамо у војно-техничкој области. Без тога нећемо успети. Не треба нам класични војни успех у смислу заузимања Берлина или уласка у Париз. Морамо радикално да решимо проблем. Тако да међу неколико велесила остане једна – Русија. Свет неће моћи да издржи три“.

Жириновски је уверен да је ово што предлаже изводљиво:

„Сада је то могуће! Управо сада! Имамо велику шансу! Немам у виду тенковске армије, нити балистичке ракете, већ наоружање које сада имамо само ми. Стога сада морамо елиминисати могућност да нас неко може угрожавати“.

Још је, наступивши у Думи, додао:

„Уверавам вас, поклекнуће! Треба им све објаснити у разговору један на један са Бајденом, а он ће издати наређење за повлачење. Све у свему, шанса је велика! Треба да сви будемо добро расположени. Ако наши лидери коначно донесу праву одлуку, то ће бити решење за све проблеме. Ми ћемо владати светом!“

(Fakti.org)

KOMENTARI7 коментара

 1. Vojna i ojdeSve says:

  Samo napred.... Do istrebljena... Niko da ne ostane.... Svi na Mars...

 2. Srbski vitez says:

  Svaka čast bratu Vladimiru!!! Konačno prave reči u pravi čas!!! I što je najčudesnije, on govori ono što je živa istina! A tu istinu odlično znaju generali zločinačke bande zvane NATO pakt, zato i ne arlauču, naprotiv, jedini koliko toliko trezveni tonovi sa smrdljivog zapada mogu se čuti jedino od njih! Problem su degenerični i zombirani kreteni od političara koji su samo marionete još degeneričnijih skotova iz senke! Kad se svemu tome pridoda bezgranična alavost, gramzivost, bezobrazluk i sveopšta iracionalnost začinjena odavno izgubljenim kontaktom sa realnošću, onda dobijemo jedan gordijev čvor sveopšteg zapadnog ludila i besnila! Taj čvor na žalost, rešavaju oruđa, oružja i sistemi kojima danas jedino braća Rusi raspolažu! Dakle, brat Žirinovski je 100% u pravu! SAD ILI NIKAD!!!

 3. I Love persida says:

  Ne borimo se protiv krvi i mesa već protiv duha zla koj vlada iz vazduha kroz sinove neporokornosti Bogu. Ne radi se samo o zapadu, Knez Tame može da zavlada bilo kime ko mu je podložan. Naš neprijatelj se ne pobeđuje oružijem već silom Božije ljubavi koja se pokazala u Hristu Isusu. Ostavimo gnev za dan gneva Božijeg jer "Moja je osveta" govori Gospod.

  • Ovcoizovani covid idioti says:

   To su jevrejske umotvorine NJIHOVOG, NE NASEG boga !!! Citiraj to sebi u bradu a ne nama, al od toga nema nista.

 4. persida says:

  Dok drugi budu ginuli,mahom mladici, Zirinovski ce sa Putinom i Porosenbkom igrati tablice. Tako to ide u stvarnosti.

  • Ovcoizovani covid idioti says:

   E tu se bas mnogo brines za mladice:-))) Prije za cure i to sa zapada.

 5. Toma says:

  Фашиѕам се повампирио на западу,коме треба додати глогов колац којим располаже Русија.Русија сада бранећи себе брани и нас Србе,те не видим нити схватам наше глупе политичаре који би у Европску унију и НАТ о,треба да оду тамо а ми суверинисти бда им пожелимо срећан пут.Зар српски политтичари незнају историју да је запад увек био гробница ѕа Србе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u