ЖИРИНОВСКИ: Немачка ће са Русијом заратити најкасније 2017

ŽIRINOVSKI: Nemačka će sa Rusijom zaratiti najkasnije 2017

14 oktobra 2015

b0058-zirinovskiLider ruske Liberalno-demokratske partije Vladimir Žirinovski izjavio je danas da je za Rusija orijentacija na Zapad – uvek bila pogrešna i štetna.

Pritom je naglasio da Zapad i sada pravi smicalice protiv Rusije: „Mi imamo najveću trgovinsku razmenu sa Nemačkom. Zato će biti učinjeno sve da nas sukobe ponovo. Po treći put. U planu je konflikt Nemačke i Rusije – bez NAT i Sjedinjenih Država”.

Žirinovski je čak bio direktan, rekavši: „Već su određeni i mogući rokovi za taj rat – jun 2016-te ili, najkasnije, približno isto vreme 2017-te godine”.

Žirinovski je ovo rekao u Moskvi, na tribini „Rusija i Zapad – šta dalje?”.

„Kada sam napisao svoju glavnu knjigu „Poslednji pohod na jug” – neki politikolozi i novinari su sebi dozvoljavali i da budu sarkastični. A evo pogledajte: Rusija ima vojnu bazu u Tadžikistanu, u Jermeniji se nalaze naši avioni i trupe, a evo je sada i Sirija. Ako nas pozovu u Irak – to će već biti Persijski zaliv koji je deo Indijskog okeana”.

KOMENTARIJedan komentar

  1. otac Satarije says:

    Sledeće je da Rusija sruši S.Arabiju i Katar,posle što u Iraku oduzme amerima naftne izvore,a to je cilj i u ove 2 države, sve sa ciljem da oduvaju SAD i zapad sa B.Istoka i oduzmu im naftu kako bi im uništili privredu,a bez nafte ni usd ne može da opstane,a bez usd,privreda SAD-a ne može dugo da živi.Dal će Nemačka da se zayebe i napadne na Rusiju,to ne znam, ali moguće je samo u slučaju da oni ocene da su Rusi previše razvučeni pa da nemaju dovoljnu koncentraciju na zapadu, ali ja u tu mogućnost ipak ne verujem da je puno verovatna.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *