ЖИРИНОВСКИ О УКРАЈИНИ: УНИШТИТИ НАТО! Тако су и 1999. напали СРБЕ! Почиње Трећи светски рат! (ВИДЕО)

ŽIRINOVSKI O UKRAJINI: UNIŠTITI NATO! Tako su i 1999. napali SRBE! Počinje Treći svetski rat! (VIDEO)

29 novembra 2018

Lider Liberalno-demokratske partije Rusije Vladimir Žirinovski je u TV programu „Veče sa Vladimirom Solovjovim“ izjavio da je scenario koji se odigrao u Ukrajini nedavno, isti kao pre početka bombardovanja Srbije

– Početak rata planirao se i za 2016, 2017. godinu. Sada je 2018. godina i evo, počeo je. Proglašenje ratnog stanja u Ukrajini je po naredbi Anglosaksonaca, Londona i Vašingtona, ponavljaju se scenariji koji su već viđeni – rekao je Žirinovski i počeo da nabraja istorijske sukobe, od Prvog svetskog rata, do Sirije.U tom nabrajanju, Žirinovski je pomenuo i sukob u BiH i bombardovanje Srbije.

– Nisu znali gde da počnu Treći svetski rat, hteli su u Siriji, ali smo tamo zaveli red. Glavni udar biće na teritoriji Ukrajine, a Amerikanci i Englezi neće ratovati, nećete videti njihove vojnike. Zato su Englezi i imali Bregzit, da kad padne evro, oni nisu u njihovoj zoni – rekao je lider LDPR.

On je rekao da je sve ovo vesnik Treće svetskog rata.

– To ne govorim ja, to kaže i profesor Robert Filn. On je pisao da postoje 5 varijanti Trećeg svetskog rata: Daleki istok, Kina ili Severna Koreja, Sirija, Kavkaz i Ukrajina. Ja sam o tome ranije pisao, moguće da su videli, pa prepisali – našalio se Žirinovski.

Lider LDPR je rekao da je „2019. godina poslednja koju ćemo dočekati u miru, a da to nije njegov scenario, već scenario Anglosaksonaca.

– Plan „Barbarosa 2 – Napad na Rusiju“, već je potpisan i ukrajinska armija je na to spremna – rekao je Žirinovski.

On je naglasio da treba uništiti sile koje ugrožavaju Rusiju.

– Treba naneti tako jak udar, da ne bude ni ukrajinske vojske, a ako treba ni NATO armije. 27 minuta rata i ništa neće ostati od te ukrajinske vojske – rekao je on.

(Srbija Danas)

KOMENTARI44 komentara

 1. Deda Micko says:

  Zirinovski je cionisticki agent koji zeli da Rusiju ubaci u veliki rat, po uputstvu cionista. To isto zeli i Natanjahu. S druge strane, Rusi moraju nesto pametno da urade jer do sada deluju previse mlako, s obzirom na vojnu snagu koju imaju. Zirinovskom ne verujem nista, on je ruski Seselj, jajara.

  • SLAVKO-KNIN says:

   Ovo sta si napisa u vezi cijonista i Rusa si u pravu.Izrael i Rusija su brat i sestra po svemu.Ja sam maloprije zavrsijo sa klanjem posjeka.Zakla sam dva posjeka osurijo ih izvadijo sam im drobove i ostavijo ih u grazi da vise i da se olade i dobro cjede.Sutra cu ih rasjecati vaditi prsute plecke pecenice slaninu pancetu i topiti zmare.

   • Kurgan says:

    A šta nas zabole šta ćeš ti sutra raditi...!? Teraj se breee glupsone!

    • SLAVKO-KNIN says:

     Sutra rasjecam posjeke vadim prsute i sve drugo sta ide.Ja cu imati sta jesti ove zime neznam zate os sta imati.

    • Dani says:

     Stara je to veprina,kaze,njegove reci: uprdio je 52 godine,visok 192 cm,tezak 110 kg.,bez zuba,sizofrenik,malo pismen,malo nepismen,pobegao iz Dalmacije na prvi ispaljeni metak,deda mu malo bio u cetnicima,malo u partizanima...mozes se misliti kakav je to mutant!

    • Deda Micko says:

     Nemoj tako, covek ima sta da jede, a ti verovatno nemas, otuda nervoza izgladnelog.

 2. Deda Micko says:

  Ako rat pocne, Jevreji Zirinovski, Porosenko-Vajcman i Salomovic-Putin bice na sigurnom, a ginuce ruski i ukrajinski mladici. Da li u Srbiji ima nekoga ko moze da to ukapira?

  • Miraš says:

   Jednostrane smućke nekog ko se predstavlja kao "deda" uopšte nas ne interesuju. Pamtimo svoje dedove koji su odavno učestvovali u formiranju naših ličnosti. Predstavljaš se kao "deda", a ispod je čudovište "metuzalem-drugosrbijanac", to je samo tvoj problem i nećemo da ga delimo sa tobom. Čak si ovde ranije predlagao da udjemo u NATO. Jedino se bojiš seče veza Srbije sa finim prefinjenim Zapadom. Putina je najzgodnije da napadaš po osnovu delimičnog jevrejskog porekla, nisi jedina životnjka koja to radi po našim sajtovima. Anglosaksonce ni ne kritikuješ,a ne daj Bože da ih napadaš, nego čuvaš ih kao svoju veliku celoživotnu ljubav.

   • Deda Micko says:

    Ne podmeci, to nije lepo, a nije ni inteligentno. Pisao sam mnogo puta o trulom Zapadu i Anglosaksoncima koje ORGANSKI NE PODNOSIM. Ponavljam: Zapad je leglo sljama, ali to ne znaci da iz toga moram da upadnem u iluziju da volim neke koji se predstavljaju kao antizapadnjaci, a u stvari TO NISU. Jedan od takvih je Putin. Danasnja Rusija je kapitalisticka zemlja, Putin je zapadnjak do koske. Ja na konkretnim primerima proveravam da li su njegove reci u vezi sa njegovim delima. A to sam radio i na primerru drugih javnih licnosti. Dakle, ne predstavqaj se kao Kinez, a ko pre toga nisi iskosio oci.

    • Miraš says:

     Znamo mi šta nije lepo i šta je nekulturno. Nisi nam ti otac nacije zadužen za naše vaspitanje. Nekulturno je nekom bilo kome potcenjivatu majku koja mu je podarila život, a time se isključivo baviš čim vidiš sliku Putinovu. Polaziš od toga da smo prirodni ksenofobi i šovinisti što znam da u većini nismo. To je tvoj pokvareni način kako da sečeš krhke rusko-srpske veze koje su sistematski slabljene unazad 100 godina. Trolino ko te plaća? Da li Soroševe tetke?

     • Deda Micko says:

      Vec sam odgovorio da me placa Rotsild, ne znam zasto ti to smeta. Takodje me placa Cija i KGB, Kineska obav. sluzba, Mosad, Malteski vitezovi... Da li si sad zadovoljan? Ako nisi, da dodam jos nekog. Nikada nisam potcenjivao Putinovu majku, ali sam pitao zasto je Putin krio svoje poreklo, zasto je u drugom izdanju svoje autobiografije promenio prezime svoje majke, ako nema sta da krije? Hajde, molim te, objasni nam, kad vec ne radis ni za koga nego si cist kao suza.

  • Miraš says:

   Aha, onda tako treba da žalim i hrvatske fine dečke (mladiće) koji su otišli da ratuju u Ukrajini. Ne pravim razliku izmedju naciste Nemca i naciste Ukrajinca. Za Ukrajince jeste ozbiljan problem što su oni iznutra preko marionetskih vlasti okupirana zemlja, ali imali su dosta vremena da prepoznaju o čemu se tu zapravo radi. Tačan broj teško ćemo saznati, ali izgleda da Ukrajinci prilično napuštaju svoju zemlju. Za SAD i ostale zapadne države podržavanje i veličanje nacizma je dobar instrument za stvaranje neprijatelja Rusije u svim državama duž granica Ruske Federacije. Tako na jeftin naćin dobijaju "topovsko meso", a neće ginuti njihovi američki itd. sinovi i kćeri. Npr. to ne prolazi u Belorusiji, ali prolazi u Estoniji, Litvaniji, Letoniji i u pomenutoj Ukrajini. Ukrajinski nacizam je veoma sličan nemačkom nacizmu; krajnje je netolerantan prema svim manjinskim grupama i prema Rusima u Ukrajini. Ukrajinski mladići se različito ponašaju u ovoj situaciji, a ima ih koji su u Dobrovoljačkom ukrajinskom korpusu (Desni sektor).

  • Miraš says:

   Najpre su uveli haos i razdor u manjoj južnoslovenskoj grupi da bi uspešno razbili i raskomadali Jugoslaviju. Sada ta iskustva koriste za razbijanje puno veće grupe severnih Slovena (Istočni i Zapadni). Medju zapadnim Slovenima već imaju Poljake i kad bi dobili još Ukrajince. .. Tokom rata u Hrvatskoj 1991. godine misiju nekadašnje ukrajinske satnije, kasnije bojne, koja se borila protiv Srba za poglavnika Pavelića, nastavili su ukrajinski dobrovoljci koji su se pridružili Hrvatskoj vojsci (HV), Hrvatskom vijeću obrane (HVO) i Hrvatskim obrambenim snagama (HOS), učestvujući ponovo u borbi protiv Srba. Oni su Tuđmanovu Hrvatsku smatrali nastavkom NDH, a sebe naslednicima Ukrajinske legije iz Drugog svetskog rata… (Koga ova tema interesuje ima malo više u tekstu "Ukrajinci u redovima NDH", itd.) Pripremali su se na našoj koži za ovaj sukob u Ukrajini. Nemam nameru da olako i naivno rasipam svoje žaljenje.

  • test01 says:

   Ne nego samo ti `kapiras`. Srbi su to osetili na svojoj kozi i zna se ko stoji iza svega ovoga. Iste anglosaksonske - fasisticke sile koje zele da vladaju svetom i to rade po receptu zavadi pa vladaj. Nema Putin nista sa njima, on je digao Rusiju iz blata i pokusava da mirnim putem i sa minimalnim angazovanjem i gubicima Ruskih snaga odvrati neman od rata. U Siriji su morali da reaguju jer su shvatili da ce posle da prebace teroriste na njihov teren.

 3. Ja says:

  Rat do poslednjeg Srbina,dobro,Slovena.Hazari su žedni krvi,bola i patnje.Nek' im presedne!Amin!

  • SLAVKO-KNIN says:

   Majkane Srbi njesu Sloveni zapamti vise to je..m mu mater.Srbi sa prostora Dinarski Alpa imaju ispod 10% Slovensku haplogrupu R1a.Konkretno u Dalmaciji okle sam ja naj dominantnije haplogrupe kod Srba su 12a,I1,R1b.Dakle nema govora o Srbima Slovenima bar na tim prostorima.Ja sam nosijoc haplogrupe I1 to ti je Vikinska haplogrupa vrlo prisutna kod Dalmatinskije Srba.U RSK je naj vise ima u Dalmaciji nedje sa 32% je njena zastupljenost.Inace prava je I2a pa onda I1.Rusi nemaju ove haplogrupe prema tome nema govora da su Srbi i Rusi isti narod.Esi li vidijo kako Rusi uzivo izgledaju????Svi su zute kose modrije ociju slabe konstrukcije niskog rasta i macije glava i njesu dlakavi po nogama prsima i ledjima.Glave su im ki balote mace.Pravi Srbi njesu ni nalik Rusima vec su totalna suprotnost.Ja sam bas obrasta u dlake najvise po prsima drobu i ledjima ja Rusa nalik meni jos njesam vidijo.

   • Roy says:

    zapamti i ti da vi u dalmaciji niste srbi nego mjesavina mlecana, talijana i turaka. vi mislite da ste srbi ako ste pravoslavci. Vjera i genetika nemaju nikakve veze. pravi srbi su sloveni, a ovi siptari, turci i talijani sto su pravoslavci nisu srbi. pogledaj se u ogledalo pa vidi labrnju i obrve kakve su ti pa reci jesi li srbin ili mjesavina tureta i talijana.

    • SLAVKO-KNIN says:

     A ti si mi sigurno Srbin.Kladim se da si zute kose ki Rusi.Majkane obrve su mi debele ki palci i spojene.Imam crnu kosu talasastu ki u divijeg krmka.Bjelog sam tena i krivog nosa jake crne brade.193 cemtimetra 110 kila 52 godne.Nosijoc sam haplogrupe I1 tako da njesam Sloven.Ja sam Viking i nike veze sa Slovenima nemam.Esi li se ti testira kod Jove Krtinca u Srpskom DNK projektu eli a??????Otidji kodnjega pa se testiraj.

     • Roy says:

      Ja sam svijetlo smedj, a kad sam bio malen bio sam plav. Na Karibima sam vidio puno brace Rusa. Svi su dlakavi i niko nije malen kao sto si opisao nego su svi moje visine i visi.

    • Dani says:

     @Roy,on je stopostotno ture,seti se kako je sam sebe opisivao.Kako on sebe opisa,ispred mene "iskoci" turcin.

     • Roy says:

      Dalmatinci su potomci turadije i zabara. Kod njih su svi takvi crni i smlaceni kao on. Oni nemaju veze sa Srbima.

    • gorki says:

     Saznalo se, priča Krtinić, i da je ista genetika našeg naroda na istoku Srbije i kod Srba u Dalmaciji, Lici, Baniji.

   • Posmatrac says:

    Evo prerusenog deda micka, naravno da su Srbi I Rusi jedan te isti narod. Puno pametniji ljudi od tebe su to dokazali. Na primjer Kljosov. I idi bolan na te vase sajtove tamo, tebe ce rado citati.

    • Deda Micko says:

     I ja sam priznao da su jedan narod: imaju neverovatne podudarnosti bas u onome sto ih vodi u propast. To sto je Zapad propao ne znaci da su Sloveni bolji. Covecanstvo je trulo i tu nema popravke, smenjivace se samo lideri, ali covek ostaje nakaza, nikakva religija niti kult licnosti tu ne mogu da pomognu.

   • Karital says:

    Kakvi Srbi na prostoru Dalmacije, to u sve ostaci Vlaha?Dlakavi muškarci a još dlakavije žene.Jednostavno neznaš, tko je muško a tko ženko?Majkane ti ljudi nemaju veze sa rusima, osim pavoslavne vjere.Haplogrupa od Vikinga može biti samo u Rusa, nikako kod tih dlakavih stvorenja iz dinarskog kamenjara.

    • gorki says:

     Saznalo se, priča Krtinić, i da je ista genetika našeg naroda na istoku Srbije i kod Srba u Dalmaciji, Lici, Baniji.

 4. milorad says:

  NEMA deda micko NEMA, jer ti ukrajinski "mladići" ubijaju, spaljuju žive ljude, bomabarduju civile, ruše i pljačkaju crkve...Deda micko možeš ti da troluješ koliko hoćeš , ali DELA govore za sebe ( bolje reći NEDELA).Ja nisam primetio da ruska armija ubija civile, ruši i opoganjuje tudje crkve,proteruje i progoni ljude zbog drugačijeg jezika i porekla,(kako to da je na krimu sad sasvim mirno stanje, bez napetosti, političko mafijaških ubistava i suludih noćnih marševa).Nisam primetino da žirinovski ili putin to radi ili propoveda, a ta "cionistička" zavera je TOTALNA LAŽ okorelih nacista koji bi opet da upale peći u aušvicu. To ti je TO deda micko. I " zabrinuti prijatelju" moj, ne brini ti za ruske i srpske mladiće ,NJIMA je jasno odakle vetar duva i više teško da će da slušaju opasne lažove, smutljivce i lažne dušebrižnike, ta propaganda se malo UBAJATILA.Samo za tvoj inf. dedice dragi , jevrejima je SVANULO pred očima da NACISTI NISU poraženi i veoma, su ali veoma uplašeni, jer vide KO i ŠTA stoji iza raznih haradinaja ili porošeenko mafijaša.Jedina dobra stvar u celoj priči je što ni pijukom oni nemce više ne mogu da upute na "ost front".Fale im kvalitetni diktatori kao što je hića bio:)i dobro organizovana država pa koriste ukrajinske katolike, poljake ili razne letonija-kosovo državice da laju.Samo ta sitna stoka nema SNAGE da stvarno udari i tu je problem u celom tom planu.SVI ZAJEDNO oni ne mogu ni da pridju rusiji , a ako iz pozadine neko pokuša da im daje pomoć , to će biti SKUPO kažnjeno.Zato, rata će biti i cela ta tampon zona na istoku će opet biti ono što i JESTE, običan krvavi tampon.Ako hoće da ginu za fantazije, pa niko ih ne može sprečiti, rusi znaju zašta se bore i jasno im je sa KIM imaju posla odvaliće ih opako bez obzira na potencijalne žrtve i gubitke.Toliko o tome, pa ko voli da ratuje neka izvoli,presešće mu zabava sigurno.Žirinovski je poogrešio samo u jednome , rat je planiran natenane sa zapada za period 2022-2025 ali moraju da žure,počela je da se ljulja kula od laži i na zapadu i time su pod pretnjom PREPOZNAVANJA požurili iako nisu spremni:)Još jedan info deda , odakle ti pare dolaze, novac koji neonacistička zavera svetskog formata koristi je novac opljačkan iz evrope tokom rata, ogromna su to sredstva koja su plasirana u južnu ameriku a zatim u njujork na berzu pa preko berze na kupovinu američke industrije i vlade.Takodje su uložena preko amerikanaca u obnovu nemačke posle rata i u najveći investicioni fond na svetu koji je tamo nastao. ODATLE pare za trolove, teroriste,mafijaše, plaćene političare i novinare. Ali oni JOŠ ne mogu da stvore svoju i isključivo svoju armiju, NATO je samo prelazno rešenje i on je VRLO RANJIV, zato je igra sa ukrajinom, i severnim kneževinama zato je igra sa imigrantima, zato je igra sa poljacima i što je najsmešnije brexit je poslednjua nada britanca da sačuvaju nezavisnost pred naci kapitalom i korporacijama bez granica i zakona.Problem je u tome što su celokupna zapadna društva filovana plaćenicima koji čak i ne znaju za koga rade, ali to se polako menja i stvari će uskoro biti vrlo vidljive, a počeće u nemačkoj.Ako je neko neprijatelj nacista to su nemci, paradoksalno ovoga puta im nije uspelo da ih nalože za tu priču.Ako dodje do rata rusija će istočne kvazi države da rasturi, svede na nico protektorata i time prekine svaku ideju daljih napada na njih, i "zapad" tu neće NIŠTA moći ni SMETI da uradi inače sleduje totalni nuklearni rat za koji je rusija SPREMNIJA nego ikada što je SSSR bio.ENDE.P.S zašto je šešelj jajara?On je jedini otiššao u hag i tamo dosledno zastupao i branio svoje političko i lično mišljenje(bio on u pravu ili ne nebitno je ) što se ne može reći ni za jednog HEROJA DEMOKRATIJE koji je ovde otresao žumance sa glavice.Meni šešelj izgleda kao zaist ČASTAN I DOSLEDAN ČOVEK nevezano od njegovih političkih stavova i ideja( a u mnogim stvarima je UPRAVU DEDICE:))aj sad s milim Bogom "prijatelju" pa mrsi politiku sa svojim ispisnicima, možda njih impresioniraš sa svojim znanjima cionističkih zavera, i svojim dubokim uvidom u poreklo žirinovskog ili putina:)ccc šta ja mora da trpim ovde....

 5. bane says:

  Već 19 godina Srbija čeka da se 19 zemalja koje su napale Srbiju zeznu i napadu nekog ko može da uzvrati.Niko ne želi rat, ali je to izgleda neizbežno.

 6. Slobodanka says:

  Elipton posaljite na Deda Mickovu. adresu - Aleja dileja bb...

  • Deda Micko says:

   Uzalud se trudis Slobodanka, Putin i dalje vidja Kabajevu, nego potrazi nekog mladica, ne bi bilo lose da od tolike ljubavi prema Srpstvu rodis i neko Srpce. Sta mislis? Ili ces I dalje da cekas Putina. Ah snovi, pusti snovi...

 7. Kulak says:

  Agresivna armada waltzmana (tzv.porošenko) granatira stambene blokove Donjecka i ubija civile već 4 godine.Došlo je vreme da se tom zlikovcu waltzmanu zaprži čorbu.

  • Deda Micko says:

   Ja vec nekoliko godina postavljam pitanje zasto Putin smenjuje sve ruske generale koji su se istakli u borbi sa ukrajinskim nacistima? Putin je taj koji izbegava obracun i tetosi Ukrajince na isti nacin na koji izdajnik Vucko saradjuje sa Tacijem i Haradinajem. Neverovatna slicnost. Dakle, rusofili, mikrofon je vas: sta je Putin cekao sve ove godine da se obracuna sa nacistima??? Sta ga sprecava da brani Rusiju, ljubav prema Rusiji???? Hmmm???

   • Milica says:

    Nemaš vremena da pratiš druge izvore, ali imaš vremena da ovde smaraš. Da li to radiš po zadatku i diktatu. Imaš li ti predstavu koliko je Ukrajinaca iz Ukrajine dosad otišlo van zemlje, a posebno koliko je njih otišlo u Rusiju. Evo poslednja vesti o tome: "Čuveni ukrajinski baletan Polunjin uzeo ruski pasoš" Poznati ukrajinski baletan Sergej Polunjin je dobio ruski pasoš. Fotografiju dokumenta je objavio na svojoj stranici na Instagramu. „Rusija je za mene uvek bila i jeste dobra. Vrlo sam srećan što sam postao građanin Rusije i zauzeo poziciju protiv zlobnih i nepoštenih ljudi koji izazivaju revolucije i ratove u Ukrajini, Gruziji i drugim državama… Zajedno ćemo ujediniti taj svet koji će živeti u ljubavi“, napisao je Polunjin.

    • Deda Micko says:

     E, baletan ce resiti konflikt, pa ovo je kic prica poput onih iz americkih novina.

 8. petrovgrad says:

  To će biti kopi pejs 1941-1945. Jedina novina što na Staljingrad idu i Montenegrinci kao dodatak. Sasvimm je izvesno da će krenuti, kao što je izvesno da se neće vratiti.

  • Slobodanka says:

   Samo "Copy-paste" iz 1941 godine bilo bi i kopiranje ondašnjih NKVD poslova. Ondašnji NKVD streljao je po hitnom postupku opasne elemente iza linije fronta, a uzimao je i učešća u direktnoj borbi protiv nacista koji su nadirali. To se kasnije predstavljalo kao NKVD masakri, ali mislim da će se početi tretirati sasvim drugačije, moguće je da će se i to ponoviti. Gledajući ovo vreme uvodjenja svakog nemorala sa ciljem da se iskvari narod što je u vezi sa Dalasovom doktrinom (Plan "Dalas" - američka doktrina za uništenje istočnih država) pitam se na kraju kad progledaju ta istočna društva i države kako če se odbraniti od takvog unutrašnjeg veoma raširenog nemorala?! Soroševi plaćeni podvodači, botovi i trolovi, uh i njima će leteti perje.

   • Deda Micko says:

    Slobodanka, lideru srpski, ozezi, ubij svakoga ko drugcije misli. I na obaziri se ako broj Srbalja spadne na nekoliko stotina, vazno je da to budu tvoji ljudi, jednodimenzionalno maloumni kao sto si i ti.

 9. Deda Micko says:

  Malopre sam se cuo sa Kabajevom, Slobodanka. Veli ona da ce ti polomiti obe noge ako samo nesto probas sa Putinom. Jedva sam je umirio, bas ljubomorna. A Putko, zna li on koliko ga volis, da li si mu rekla? Ne stidi se devojko, potpuno te podrzavam.

  • Slobodanka says:

   Svaki oblik šovinizma je tvoja duševna hrana pa sad daj primeni šovinizam prema ženama.

   • Deda Micko says:

    Bog s tobom Slobodanka, obozavam zene, narocito u mnozini, ali su one protiv toga, svaka misli da je ona ONA PRAVA I JEDINA, bas kao sto mislis i ti.

 10. Deda Micko says:

  A povodom šovinizma, ti se već popljuvala nekih dvadesetak zapadnih zemalja, voliš samo Rusiju. To je valjda dokaz koliko si otvorena i u ljubavi sa celim čovečanstvom. Postaješ komična, Slobodanka.

  • Slobodanka says:

   Sve zemlje koje su učestvovale u NATO agresiji 1999 godine i sve EU zemlje koje su priznale nezavisnost Kosova same su se izjasnile da su naši neprijatelji. Zašto da ih obožavam? Da li zbog ong napada na putnički most u Grdeličkoj klisuri, za ubijene civile na Varvarinskom mostu, ili za NATO bombardovanje Republike Srpske 1995 godine? Ko obožava neprijatelje svoje države i svog naroda? Leči taj tvoj stokholmski sindrom i ne smaraj više.

 11. Deda Micko says:

  Pardon: .... celom čovečanstvu ...

 12. Branko says:

  Ja se divim Rusima i Putinu jer kako je to funkcionisati normalno u nemormalnim uslovima stalnih provokacija i napada.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *