ЖИРИНОВСКИ ОБЈАСНИО ЗАШТО АМЕРИКА НИКАДА НЕЋЕ НАПАСТИ РУСИЈУ

ŽIRINOVSKI OBJASNIO ZAŠTO AMERIKA NIKADA NEĆE NAPASTI RUSIJU

4 decembra 2020

LIDER LDPR Vladimir Žirinovski ne veruje da će Sjedinjene Države započeti nuklearni rat, jer će u tom slučaju pola Amerike biti uništeno.

– Nisu budale. Najbogatija su država na svetu, imaju sve što im je potrebno. Praktično su stvorili komunizam. I započinje rat, tokom kojeg će biti uništeno pola Amerike? Mislite da su idioti? – rekao je Žirinovski na kanalu Rusija 1.Pored toga, političar je objasnio zašto Sjedinjene Države neće napasti Rusiju.

Prema njegovim rečima, u slučaju rata sa Moskvom, Amerika će pretrpeti velike gubitke u ljudstvu, nakon čega bi američki predsednik bio opozvan.

– Zašto nas Amerikanci nikada neće napasti? Oni imaju hiljade vojnika u inostranstvu. Dovoljno je doeti 100 kovčega u Vašington, i predsednik će biti gotov. Nikada nijedan američki predsednik neće započeti nijedan rat, jer je za njega to pogubno, odmah će doći do opoziva – zaključio je lider LDPR.

Ranije je Žirinovski rekao kako će ruska vojska biti u Indijskom okeanu nakon stvaranja ruske vojne baze u Sudanu, a takođe je rekao da će ruske oružane snage biti trajno smeštene na Južnom Kavkazu.

KOMENTARI2 komentara

  1. 1389 says:

    Pametan čovek...

  2. radmila says:

    Al ce da kevcu ko hijene oko granica rusije nebili im kliknulo kako da je osvoje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *