ЖИРИНОВСКИ ОПЛЕО ПО ЛУКАШЕНКОВОЈ СУПАРНИЦИ И ОТКРИО ЊЕН ПЛАН: „Вештицу обесити у центру Минска“

ŽIRINOVSKI OPLEO PO LUKAŠENKOVOJ SUPARNICI I OTKRIO NJEN PLAN: „Vešticu obesiti u centru Minska“

25 oktobra 2020

LIDER LDPR Vladimir Žirinovski rekao je da bivša predsednička kandidatkinja Svetlana Tihanovska treba da bude pogubljena vešanjem.

– Da li ona sedi tamo u Vilnjusu? Treba da je otmu iz hotela i odvedu u Minsk i da joj sude! I okačite je u centru Minska da je svi vide. Kako je visio Stolipin! Pogledaj ovo podlo lice! To je veštica! To je čudovište! – rekao je Žirinovski u programu „60 minuta“ na TV kanalu „Rusija-1“.Žirinovski je rekao da ona ne brine o ljudima i da želi anarhiju.

Lider ruske opozicije smatra da zapadanjcima ne treba Tihanovska, već im treba Belorusija zbog prostora za vojne baze.

Podsetimo, ranije je Tihanovska postavila ultimatum šefu države Aleksandru Lukašenku. Izjavila je da vlasti do 25. oktobra moraju da ispune zahteve opozicije, uključujući ostavku Lukašenka, puštanje svih političkih zatvorenika i prestanak nasilja na ulicama.

KOMENTARI4 komentara

 1. Milan says:

  EU zemljama istočnog partnerstva dariva samo zlo. Gruzija i Ukrajina od ranije su uvedene u prozapadne dekadentne i ropske tokove, zatim od 2018 i Jermenija. Sada bi na isti način i u isto kolo robova da nahvataju i Belorusiju. Usrećena Jermenija je u žestokom ratu sa Azerbejdžanom koji je takodje zemlja IP-a. E još samo Moldaviju da ponovo sčepaju.

 2. milorad3 says:

  čitam vesti o "revoluciji" i nigde sveže fotografije:)kad čovek gleda ono što su zalepili u novinama mislio bi stotine hiljada demonstrira, snimci sa tele- objektivima, sabijena gomila u dužinu i na toj slici ima 5000 ljudi max.SVE je preevara pravo stanje je da je danas "demonstranata" bilo izmedju 10-20000 u CELOJ belorusiji a blokadu i štrajk će da vidimo malo sutra.Plaćeni bukači i ludaje su potisnute sad će da se vidi tačno koliko je "predsednica" dobila glasova u toj državi.Krajnje DRZAK pokušaj otimanja države sa 10% osvojenih glasova je propao, i ovo se može nazvatio NEUSPELIM DRŽAVNIM UDAROM STRANE AGENTURE.Inače prosto je nemoguće da potpuno nepoznata domaćica iz pozadine svog muža koji je bio predvidjene kao nosioc "revolucije", koja se kandidovala za predsednika pred same izbore osvoji više od 10%,lukašenko nije imao nikakve razloge da šteluje izbore kada je ćorkirao glavnog agenta i to OPRAVDANO jer su mu našli NOVAC,stranu valutu u velikom iznosu svuda po kući ,bez porekla i objašnjenja i tako otpada GLAVNA optužba da je pokrao izbore, domaćica NIJE IMALA ŠANSE BRE.

 3. Mile says:

  Sovjetski savez se raspao pre tri decenije, a oni još uvek u lovu na bivše sovjetske republike sada nezavisne države. Raznovrsne sankcije izrečene Rusiji imaju za cilj da Rusija bude što slabija dok oni love njenu odlutalu decu.

 4. Za Srbiju says:

  Amin!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *