ЖИРИНОВСКИ ОПЛЕО ПО ЛУКАШЕНКОВОЈ СУПАРНИЦИ И ОТКРИО ЊЕН ПЛАН: „Вештицу обесити у центру Минска“

ЖИРИНОВСКИ ОПЛЕО ПО ЛУКАШЕНКОВОЈ СУПАРНИЦИ И ОТКРИО ЊЕН ПЛАН: „Вештицу обесити у центру Минска“

25 октобра 2020

ЛИДЕР ЛДПР Владимир Жириновски рекао је да бивша председничка кандидаткиња Светлана Тихановска треба да буде погубљена вешањем.

– Да ли она седи тамо у Вилњусу? Треба да је отму из хотела и одведу у Минск и да јој суде! И окачите је у центру Минска да је сви виде. Како је висио Столипин! Погледај ово подло лице! То је вештица! То је чудовиште! – рекао је Жириновски у програму „60 минута“ на ТВ каналу „Русија-1“.Жириновски је рекао да она не брине о људима и да жели анархију.

Лидер руске опозиције сматра да западањцима не треба Тихановска, већ им треба Белорусија због простора за војне базе.

Подсетимо, раније је Тихановска поставила ултиматум шефу државе Александру Лукашенку. Изјавила је да власти до 25. октобра морају да испуне захтеве опозиције, укључујући оставку Лукашенка, пуштање свих политичких затвореника и престанак насиља на улицама.

KOMENTARI4 коментара

  1. Milan says:

    EU zemljama istočnog partnerstva dariva samo zlo. Gruzija i Ukrajina od ranije su uvedene u prozapadne dekadentne i ropske tokove, zatim od 2018 i Jermenija. Sada bi na isti način i u isto kolo robova da nahvataju i Belorusiju. Usrećena Jermenija je u žestokom ratu sa Azerbejdžanom koji je takodje zemlja IP-a. E još samo Moldaviju da ponovo sčepaju.

  2. milorad3 says:

    čitam vesti o "revoluciji" i nigde sveže fotografije:)kad čovek gleda ono što su zalepili u novinama mislio bi stotine hiljada demonstrira, snimci sa tele- objektivima, sabijena gomila u dužinu i na toj slici ima 5000 ljudi max.SVE je preevara pravo stanje je da je danas "demonstranata" bilo izmedju 10-20000 u CELOJ belorusiji a blokadu i štrajk će da vidimo malo sutra.Plaćeni bukači i ludaje su potisnute sad će da se vidi tačno koliko je "predsednica" dobila glasova u toj državi.Krajnje DRZAK pokušaj otimanja države sa 10% osvojenih glasova je propao, i ovo se može nazvatio NEUSPELIM DRŽAVNIM UDAROM STRANE AGENTURE.Inače prosto je nemoguće da potpuno nepoznata domaćica iz pozadine svog muža koji je bio predvidjene kao nosioc "revolucije", koja se kandidovala za predsednika pred same izbore osvoji više od 10%,lukašenko nije imao nikakve razloge da šteluje izbore kada je ćorkirao glavnog agenta i to OPRAVDANO jer su mu našli NOVAC,stranu valutu u velikom iznosu svuda po kući ,bez porekla i objašnjenja i tako otpada GLAVNA optužba da je pokrao izbore, domaćica NIJE IMALA ŠANSE BRE.

  3. Mile says:

    Sovjetski savez se raspao pre tri decenije, a oni još uvek u lovu na bivše sovjetske republike sada nezavisne države. Raznovrsne sankcije izrečene Rusiji imaju za cilj da Rusija bude što slabija dok oni love njenu odlutalu decu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u