ЖИРИНОВСКИ ОТКРИО како би свет изгледао да се СОВЈЕТСКИ САВЕЗ није распао

ŽIRINOVSKI OTKRIO kako bi svet izgledao da se SOVJETSKI SAVEZ nije raspao

6 marta 2021

RUSIJA je mogla da bude najnaprednija zemlja na svetu, da su vlasti ispoštovale volju naroda i rezultate refernduma o očuvanju SSSR, rekao je lider LDPR Vladimir Žirinovski.

Ta zemlja bi bila najmoćnija ekonomija sveta, potpuno autarhična, rekao je Žirinovski, i dodao da je bi do sada potpuno monopolizovali tržište gasa i nafte, piše RIA Fan.

– Bila bi to sjajna zemlja. Samo pogledajte koliko bi porodica ostalo na okupu. Tada se u Sovjetskom Savezu rodilo 22 miliona dece iz mešovitih brakova. Sada bi se rodilo još 22. Bilo bi to već 50 miliona ljudi – rekao je Žirinovski.

On je rekao da u zemlji ne bi bilo nacionalizma da je SSSR opstao, pošto su mešoviti brakovi najbolji za iskorenjivanje ekstremnog nacionalizma.

Žirinovski je takođe otkrio kada će podneti ostavku – tek nakon svog 90. rođendana, 2036. godine.

KOMENTARI7 komentara

 1. Si Ju Leter Aligeder says:

  E, ne može, šta bi bilo sa Amerikom da je nisu otkrili? Valjda Amerigo Vespuči ili onaj Kolumbo Znatiželjni. I Love Persida.

 2. persida says:

  Idi ti u Izrael pa tamo reklamiraj mesovite brakove. Sto toliko brines o Rusiji kad si Jevrejin do korica.

 3. šiško says:

  Rusija je i ovako na pragu svega onog nad čim Žirinovski lamentira. Ona jeste najprosperitetnija zemlja utoliko što je uspela da sačuva kurs humanog razvoja, što se nije povinovala diktatu sa zapada, kom nije odolela čak ni Kina. Rusija je već danas na pragu da uspostavi potpuni monopol nad naftom i gasom, a usput i nad mnogim drugim oblastima, medju kojim je najvažnija nauka praćena ili vodjena i usmeravana odličnim obrazovanjem. Sad, mešoviti brakovi... ne znam koliko nad tako nečim treba posebno žaliti. Meni se čini da oni nisu ni prednost, a ni nedostatak nekog društva... mada se baš ne razumem u te stvari. Rusi nisu ekstremni nacionalisti, ja bih rekao da čak nisu ni dovoljni nacionalisti, ali ni o tome ne mogu dati neki pouzdan sud, jer ne poznajem dovoljno situaciju na terenu. I konačno, ono što mi se čini najvažnijim: mislim da pre dvadesetak godina nikakvo drugo rešenje nije moglo da se pronadje, jer je amerika u tom periodu bila najjača, EU u zaletu. Zajedno su radili šta su hteli, nametali svima svoje zahteve i ostvarivali svoje interese ne obazirući se ni na koga drugog. Samo ovaj tihi, postepeni razvoj je bio moguć i svaka čast Rusiji i Rusima kako su uspeli da se izvuku i podignu svoju zemlju takoreći iz pepela.

 4. Kulak says:

  Majka mu je Ruskinja,a otac pravnik.Matere mi.

 5. petrovgrad says:

  Ostavi se priče šta bi bilo, kad bi bilo. Od tolikog bogstva Rusiji ostaju mrvice. Svo bogatsvo je u Londonu i ostalim gradovima zapadne Evrope. Rusija je kolonija zapada. Da Rusija upravqa resursima, bila bi bogatija od Kuvajta, Emirata,... Kada Rusi izbace praksu da svoje bogastvo daju zapadu papire onda će biti nešto. Ekonomija "grumeni zlata za ogledalce i malo vatrene vode" Rusiju drži u podređenom stanju.

 6. Zorana says:

  Ovaj jevrej se hvali mesovitim brakovima Ruskinja i unistenjem Rusa. Dobro je da je izopaceni SSSR nestao, ali nije dobro sto je ruska zemlja data do juce divljim narodima bez drzava, a sama Rusija jevrejima. Jevreji kontorlisu i unistavaju sve belacke zemlje! Fascinira njihova mrznja prema belcima. Fascinira i njihova sposobnost organizacije i zakulisnog delovanaj u tudjim zemljama koje porobljavaju i unistavaju. Kanceri i virusi su smesni naspram cionistickog zla.

  • jovan says:

   To je odgovor. Mesoviti brakovi su unistili Rusiju! Milioni prelepih Ruskinja se udala za bogate Jevreje i Arape! Ali nije trebalo da se raspadne SSSR na taj nacin da 50 miliona Rusa ostane u neprijateljskim natodrzavicama, kao potlacena i obespravljena manjina! Trebalo je samo da RUSI preuzmu vlast od Jevreja i drugih nerusa, i da ne dozvole "anslus Istocne Nemacke" od strane nato pakta. Ovako raspad SSSR je doneo ekonomsku i DEMOGRAVSKU KATASTROFU RUSKOM NARODU! Prepolovio se broj Rusa , umesto da se triplira! Uzgred, to se desilo i nama- zemlja okupirana, opljackana, pretvorena u koloniju, a Srpkinje se udaju za Arape, crnce, Jevreje, Shvabe, Amerikance,i druge, prodaju se!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *