ЖИРИНОВСКИ ПРЕДВИЂА ЧИПОВАЊЕ БЕБА: Будућност је живот без емоција и индивидуална изолација

ŽIRINOVSKI PREDVIĐA ČIPOVANJE BEBA: Budućnost je život bez emocija i individualna izolacija

2 decembra 2020

LIDER Liberalno-demokratske partije, poslanik Državne dume Vladimir Žirinovski uvideo je filozofsku dilemu u kineskom predlogu. u pozadini pandemije korona virusa. da se uvedu zdravstveni pasoši i tako započne čipovanje ljudi, izveštava dopisnik REGNUM-a.– Jednostavan primer. Naravno, dobro je što su kamere sada svuda na ulici. Ovo smanjuje kriminal, povećava sigurnost na putu. Ali kada je ceo naš život u objektivu kamere, to dovodi do razočaranja – kaže Žirinovski u kanalu TG.

Istovremeno, priznaje da će se „ubuduće čipovanje obavljati od trenutka rođenja, a to će pomoći ljudima da žive duže – do 100, do 120 godina – manje se razbolevaju, žive sigurnije“.

Ali da li će to biti dobro, pita parlamentarac.

– Budućnost je život bez emocija. Sada nam to deluje odvratno, našoj generaciji deluje tužno, jer smo navikli na stalni bliski kontakt: grljenje, ljubljenje, nastupi, restorani, planinarenje, plaže itd. Ali budućnost je u individualnoj izolaciji, a nove generacije od rođenja imaće naviku da žive povučenije. I šta god neko sada o tome mislio, ovo je najverovatniji scenario za razvoj civilizacije – zaključuje Žirinovski.

KOMENTARI10 komentara

 1. jovan says:

  Jasno je svima da je pozadina pandemije korona virusa uvodjenje zdravstvenog pasosa, i pocetak "kuvanje zabe" do sledeceg pocetka masovnog cipovanja, jer ce onima koji to odbiju biti onemoguceno da putuju, rade u firmama, imaju racune, lecenje, ...!!! Uvek oni u prvom krugu "kuvanju zabe" kazu da nece biti obavezno, da se masa umrtvi, vecina prihvati jer im "eksperti" objasne da je to u njihovu korist, zatim sledi "hladna voda"-obavezno je pod pretnjom robije. A niko nece ni da pita gde su im tu cuvena "ljudska prava", zbog koje su bombardovali pola sveta!!???

 2. Ivana says:

  I šta će preduzeti "moćna" Rusija pognuti glavu kao i kad su Srbima oteli Kosovo. Isto kao šta su na cedilu ostavili fašistima Ruse u Ukrajini. Očito i Srbe i Ruse vode igrači zapada i plaćenici katolibana i satanista. Općenito svi pravoslavni narodi su obezglavljeni i vešto ih se razara iznutra.

  • persida says:

   Ivana, svi su ukljuceni u globalisticke planove. Da nije tako, rat bi poceo za petanest minuta. Naivno je misliti i ocekivati da Rusi i Kinezi nisu u kolu sa zapadnim satanistima. Pogledaj knjigu Oleg Platonov "Rusija pod vlascu masona", objavljena je i na srpskom.

   • perica says:

    "Đavo ili sotona je Knez ovog sveta i vlada iz vazduha kroz sinove nepokornosti, a spasenje koje dolazi je u imenu Gospoda našeg i Spasitelja Isusa Hrista i vere u Njegovo delo i žrtvu koju je podneo za nas, da koji veruje ima život večni." “Niko da vas ne vara praznim rečima; jer ovih radi ide gnev Božji na sinove nepokornosti.” (Efescima 5,6) Znam da je persidi punak kapa svega i da baš ne preferira neku veru, ali šta da radim kada je sve zapisano u Svetoj reči Boga našeg miloga, i šta da radim kada I Love persida.

 3. test01 says:

  Zar i ti sine Brute (ko bi ovo ocekivao od Zirinovskog). Znaci i Rusija je definitivno legna na rudu!!! Izgleda da za covecanstvo nema spasa osim ako se ne pojavi neki novi Che Guevara da povede narod u revoluciju protiv psihopata - ali zato to oni i rade, da bi uspostavili potpunu kontrolu nad ljudima i da mogu da vladaju kao "bogovi".

 4. Crni Petak says:

  Vauu, to se traži, čipujte bebe, i nas matore, dosta mi je više tih emocija, od njih sam dobio dijabetis tip2. Pa dokle više? Dajte čipove pa da gledamo zombi apokalipsu uživo, možda će ipak tu biti malo i andrenalina. A ovaj matori Žirinovski mi deluje baš nestabilno, odmah na čipovanje.

  • persida says:

   Zirinovski je jevrejska jajara, dezurna lupetara kao Seselj.

   • perica says:

    I love You!

   • Crni Petak says:

    I Love persida

  • Petak 13 says:

   Ako je vama ova tema nebitna,, ili  "teorija zavere", povod za sprdnju, salu i segu, onda nema dalje. Svi znamo da vec cipuju dobrovoljce u USA, a u  Svedskoj jos i ozbiljnije, ne mogu da razumem ljude da podrzavaju da "krdo" bude cipovano kako bi gazde mogli da ih lakse prate kada su u obore ili kada su na ispasu!!??  I sad na Zapadu generalna proba u ogranicavaju slobode misljenja i govora, a tek onda ce zavladati totalni mrak Velikog Brata. Ako je nebitna  par excellence tema, tema svih tema , onda je glupo pisati komentare u vezi politike, istorije,, ekonomije, nacije, pravoslavlje,.... Onda je skroz na skroz nevazno ko je i sta rade, Vucic, Bajden, Merkel, ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *