ЖИРИНОВСКИ ШОКИРАО ЗАПАД: Излануо се и открио велику тајну! РУСИЈА ИМА С-700

ŽIRINOVSKI ŠOKIRAO ZAPAD: Izlanuo se i otkrio veliku tajnu! RUSIJA IMA S-700

15 oktobra 2018

Lider Liberalno-demokratske partije Rusije Vladimir Žirinovski je u programu „Veče sa Vladimirom Solovjovom“ izjavio da Rusija navodno poseduje protivraketne sisteme S-500, S-600 i S-700.

„I Amerikanci se plaše da će ceo svet videti da je najbolji protivraketni sistem na svetu ruski S-300. A mi imamo S-400, S-500, S-600 i S-700. Možemo da pokrijemo celu planetu i nijedan avion neće se podići u vazduh“, rekao je Žirinovski.

Publika u studiju se na ovu izjavu lidera LDPR nasmejala, a Solovjov ga je u šali zamolio da slučajno ne otkriva sve tajne i ne govori o „užasnom sistemu S-1500“.Žirinovski je na to odgovorio da je poslednja generacija zasad S-700.

„Mislim da će to biti poslednji sistem protivvazdušne odbrane, jer više u svetu neće biti raketa za poletanje. S-700 će konačno zatvoriti sve direktno na lansirnim mestima, i to će biti poslednji udar ruskog sistema za protivvazdušnu odbranu“, odgovorio je poslanik.

Ruska vojska upotrebljava protivraketne sistemi S-400 „Trijumf“. Sistem je namenjen za visoko efikasnu zaštitu najvažnijih političkih, administrativnih, ekonomskih i vojnih objekata od vazdušnih napada, strateških krstarećih, taktičkih i operativno-taktičkih balističkih raketa, kao i balističkih raketa srednjeg dometa u borbenim i elektronskim sukobima.

(Sputnjik)

KOMENTARI6 komentara

 1. Deda Micko says:

  Zirinovski Jevrejcina, ruski Seselj, zamlata iza vrata.

  • Kiki NS says:

   Možda i jeste zamlata. Možda lupeta, što je vrlo verovatno.... A sad, stavi se u položaj Smera,u Martu su se svi šokirali kada je Putin predstavio Kinžal i ostale rakete... Ameri mogu da tu izlavu odbace kao glupu i neosnovani.... I onda, uveče kad legnu,pre spavanja pomisle, u majku mu, šta ako stvarno imaju S700 ? Nema spavanja do zore. Pa tako u krug, Zora zoru stiže. Što bi rekli , jedno kajanje im ne gine... Ko zna šta su i u Siriju doneli pre par nedelja? Koliko mogu da vidim, Ješe ne lete baš nešto kao ranije. Sad Če tek da se prebrojavaju. Jel 300 ili 400? A možda je i 500? A ako ima 600 i 700..

 2. Joe Strummer says:

  S300+S400=S700, zvuci logicno!

  • DžigiBau says:

   Stvarno je logično.

 3. Milan says:

  Žirik je napisao na stotine zakona koji su svi usvojeni u dumi tako da je on ustvari najzaslužniji za uspeh i vraćanje rusije na noge pošto bila totalno propala.

 4. milorad says:

  haha uskoro a možda već i sada raketni sistemi PVO neće biti u upotrebi, razvijaju se teslini "zraci smrti" i to je već možda i operativno, sklarna oružja su možda već rasporedjena a ako nisu vrlo je blizu dan praktične upotrebe i razmeštanja tih sistema.Jedno je žirinovski POGODIO, a to je da skalrno oružje uništava raketu bukvalno na rampi ako je detektuju u tom momentu.Princip teslinih "zraka smrti" je jednostavan ali potrebna je vrlo jaka energetska mreža i snažni odašiljači velikih razmera, jer je neophodno dodatno naelektrisati(u tom procesu i usput ZAGREJATI) jonosferu:),i meni se čini da ovo globalno zagrevanje ima neke veze sa tim kao i sa američkim postrojenjem na aljasci i nekim čudnim velikim antenama u centralnom sibiru:)Ako se setite onih dana bombardovnja setićete se i NEOBIČNO prozirnog i kristalno čistog neba tih dana a setiće te se i nenormalno vrelih nekoliko leta posle bombardovanja,sve je to od naprednih radarskih sistema koji rade na sasvim drugim principima od klasičnih radio talasa:)mikrotalasne i jonosferske usmerene emisije su to.Rakete idu u ISTORIJU za 10-20 god sigurno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *