ЖИРИНОВСКИ: Шта је Црна Гора – једна лука и једно туристичко насеље!

ŽIRINOVSKI: Šta je Crna Gora – jedna luka i jedno turističko naselje!

2 avgusta 2015

2023124t81h6114Ruski političar Vladimir Žirinovski, lider Liberalno demokratske partije, predložio je da se Rusija transformiše u rusku imperiju i unitarnu državu koju bi činilo 40 gubernija koje bi imale po 4 miliona stanovnika.

Gledaoci jedne TV-emisije upitali su ga šta misli o tome da su sankcije protiv Rusije ovih dana podržale Crna Gora, Albanija, Island, Lihtenštajn, Norveška, Ukrajina i Gruzija. A on je uzvratio:

„Te zemlje su sitnurija. Njih uopšte nema na političkoj karti. To su zemlje bez prave ekonomije. Kako se može zvati zemljom ono što se na karti može pokriti noktom? Crna Gora to je jedna luka i jedno turističko naselje. Albanija tamo ničega osim višanja nema. Island to su samo haringe, a i mi imamo više nego dovoljno svoje. Lihtenštajn? Pa to je grad sa dva carinika i dva policajca!”

Žirinovski je za Ukrajinu imao ovakav recept: „Sa njom treba prekinuti sve ekonomske odnose. Isto treba učiniti sa svim zemljama koje su se uključile u krug sankcija. Treba postaviti pola sveta na kolena. Mi smo vojno najmoćnija zemlja. Nas se svi boje. Postoji samo Amerika, a ostali uopšte ne umeju da ratuju. Nemcima i Francuzima smo takve šamare nalupali da oni više nikada neće ratovati”.

Žirinovski se potom vratio na svoju ideju o transformaciji same Rusije, rekavši:

„Nama su potrebne oštre mere i moćan represivni aparat. Moramo ponovo stvoriti KGB. Rusiju treba nazvati drukčije: Ruska Imperija ili nekako slično. Ruska Federacija to je ponižavajuće. Kakva federacija? Rusija treba da bude unitarna država sa 40 gubernija sa po 4 miliona stanovnika. Treba da objavimo da će nas sredinom 21. veka biti 200 miliona!”

Kako se i moglo očekivati, Žirinovski nije propustio priliku da govori o „trećem svetskom ratu”:

„Treći svetski rat će, naravno, biti poslednja stvar. Moraćemo Evropu da još jednom kaznimo i da je bacimo na kolena. Da ih podsetimo kako su prošli Hitler i Napoleon. Bićemo prinuđeni da rusku zastavu dignemo nad Kijevom, Varšavom i Briselom, a London, Pariz i Berlin sami će položiti svoje zastave. Mi ćemo ponovo organizovati na Crvenom trgu paradu natovskih zarobljenika bez oružja”.

Naravno, usledilo je pitanje: kada bi mogao izbiti treći svetski rat?

„Oni žele da rat započnu naredne godine ili 2017, ali ćemo mi izgovorio je Žirinovski naneti preventivni udar. Razbićemo njime sve nemačke armije. Napalmom ćemo spaliti sve vojne jedinice NATO koje u tom trenutku budu mobilizovane na granicama sa Rusijom. Sva njihova vojna tehnika biće uništena preciznim udarima. Ništa neće ostati. Mi ne želimo da ratujemo, mi se nikada nismo spremali za to, ali, ako vidimo da su oni svoju vojsku mobilisali, da je plan Barbarosa-2 već potpisan i da je određen datum napada 22. juni 2016. godine mi ćemo 21 juna uništiti sve. Sve što bude nosilo oružje u rukama”.

Žirinovski se Amerikancima pozabavio posebno:

„Njih treba naterati da žive odvojeno. Oni se moraju objedinjavati sa Kanadom i Meksikom. To će biti nova država sa novom valutom. Mi ćemo odustati od dolara. Spalićemo sve dolare. Svi Amerikanci treba da se gube tamo – da više nigde nijednog ne bude. Engleski jezik treba zabraniti, da ostanu samo ruski i nemački. Tako da sva zapadna Evropa govori nemački, a istočna ruski. Svuda treba da budu pravoslavne crkve, uključujući i Konstantinopolj. Aja Sofija treba da bude naš glavni pravoslavni hram. Mora se zavesti red. Turci će nas posluživati, kupati i masirati, a Italijani praviti makarone”.

(Fakti.org)

KOMENTARI7 komentara

 1. Apis says:

  Crna Gora je ranc Mila Đukanovića. Kauboji koje Milo odbaci zaposljavaju se u Beogradu kao revolverasi. Hasim Taci perspektivni razbojnik je ozbiljna pretnja Milovom rancu. Ako se kravari sukobe dolazi savezni serif praunuk Vajata Erpa koji cuva vitalne americke interese na otranskim vratima sve dok Rusi ne odluce da naprave red u Evropi.

 2. mister Tucoprc says:

  EVO ZAŠTO VOLIM OVOG ČOVEKA : Žirinovski je za Ukrajinu imao ovakav recept: „Sa njom treba prekinuti sve ekonomske odnose. Isto treba učiniti sa svim zemljama koje su se uključile u krug sankcija. Treba postaviti pola sveta na kolena. Mi smo vojno najmoćnija zemlja. Nas se svi boje. Postoji samo Amerika, a ostali uopšte ne umeju da ratuju. Nemcima i Francuzima smo takve šamare nalupali da oni više nikada neće ratovati.

 3. mister Tucoprc says:

  EVO ZAŠTO VOLIM OVOG ČOVEKA : Treći svetski rat će, naravno, biti poslednja stvar. Moraćemo Evropu da još jednom kaznimo i da je bacimo na kolena. Da ih podsetimo kako su prošli Hitler i Napoleon. Bićemo prinuđeni da rusku zastavu dignemo nad Kijevom, Varšavom i Briselom, a London, Pariz i Berlin sami će položiti svoje zastave. Mi ćemo ponovo organizovati na Crvenom trgu paradu natovskih zarobljenika bez oružja”.

 4. mister Tucoprc says:

  evo zašto volim ovog čoveka: Oni žele da rat započnu naredne godine ili 2017, ali ćemo mi izgovorio je Žirinovski naneti preventivni udar. Razbićemo njime sve nemačke armije. Napalmom ćemo spaliti sve vojne jedinice NATO koje u tom trenutku budu mobilizovane na granicama sa Rusijom. Sva njihova vojna tehnika biće uništena preciznim udarima. Ništa neće ostati. Mi ne želimo da ratujemo, mi se nikada nismo spremali za to, ali, ako vidimo da su oni svoju vojsku mobilisali, da je plan Barbarosa-2 već potpisan i da je određen datum napada 22. juni 2016. godine mi ćemo 21 juna uništiti sve. Sve što bude nosilo oružje u rukama”.

 5. mister Tucoprc says:

  e, a ovo je posebno što volim ovog čoveka: Njih treba naterati da žive odvojeno. Oni se moraju objedinjavati sa Kanadom i Meksikom. To će biti nova država sa novom valutom. Mi ćemo odustati od dolara. Spalićemo sve dolare. Svi Amerikanci treba da se gube tamo – da više nigde nijednog ne bude. Engleski jezik treba zabraniti, da ostanu samo ruski i nemački. Tako da sva zapadna Evropa govori nemački, a istočna ruski. Svuda treba da budu pravoslavne crkve, uključujući i Konstantinopolj. Aja Sofija treba da bude naš glavni pravoslavni hram. Mora se zavesti red. Turci će nas posluživati, kupati i masirati, a Italijani praviti makarone”.

 6. drajver says:

  prolazi polako ljeto ide zima zavrni ventile evropi nek se govna polako smrznu

 7. pantelija says:

  bravo Kralju ...100 posto si ispravan i sve si reko ispravno .... samo daj to sto pre da se pokrene ...a sto se naziva tiče oko Rusije Majke ....kratko... CAREVINA RUSIJA !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *