ЖИВОТ КАРАЂОРЂА: Убио оца и брата, свакога ко му се успротивио! Зашто је често плакао? (ВИДЕО)

ŽIVOT KARAĐORĐA: Ubio oca i brata, svakoga ko mu se usprotivio! Zašto je često plakao? (VIDEO)

25 maja 2021

Karađorđe Petrović, vođa Prvog srpskog ustanka i jedan od najvećih junaka u srpskoj istoriji, pored brojnih vrlina, imao je i mane. Neke od njih su državu, ali i ljude u njegovom neposrednom okruženju koštale mnogo. Srbiju – bitaka i junaka. Ljude – glava. Ipak, o tome se nerado govori.

Vođa Prvog srpskog ustanka je bio surov čovek. Sa današnjeg stanovišta, moglo bi se reći da je bio i psihički poremećen. Ubijao je bez suda i suđenja, u afektu i besu.

POGLEDAJTE VIDEO O NJEGOVOM ŽIVOTU:

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI17 komentara

 1. Ivana says:

  Ma mislim da se može i bolje pljuvati po Srbima samo napred de je Kandićka, Pešićka, Biserko, Čeda, Čanak, Žigmanov?

  • šiško says:

   Vidju vraga! Jedan od tih mi je promakao. Ko je žigmanov? Ja nikad čuo ni vido!

   • Ivana says:

    Onaj dasa šta trži prava za rvate ko šta imaju Srbi u Hrvatskoj. Znači nigde ne sme biti latinični nazivi sela na tablama. Nema latinice ni u ludilu. Na katolički uskrs rvatima treba pjevati četničke pesme o klanju ko oni Srbima u Vukovaru. Žigmanova ko stigne treba gađati govnima ko oni Pupovca u Zagrebu. Porušiti i popaliti katoličke crkve po Srbiji ko oni po Krajini to želi Tomislav Žigmanov mrzitelj bez grama sive materije. Svaki pošteni rvat u Srbiji to više zbog njega neće biti ako ima imalo kulture i stida. Svi bežte u Srbe pravoslavce ko šta Srbe teraju na pokatoličavanje u rvatskoj.

 2. petrovgrad says:

  Nije ih ubio iz mržnje, već zavodio red. Da se nije tako ponašao od Srbije ne bi bilo ništa. Bio je surov, ali u tim vremenima sve ostale metode ubedjivanje, kritike, opomene ne bi dale rezultate. Brat i otac su bili bahati, zato su tako i završili.Bez cvrste discipline i diktature nema napretka.

 3. Blade Runer says:

  Na žalost da, otac i brat su mu bili kolateralna šteta. Zapravo za brata znam da nije bio ni hajduk ni junak već da je poremećeni opadao žene iz komšiluka i sramotio celu porodicu, za oca na žalost ne znam ali opet znam da ga je teralo to prokletstvo da ga ubije rođeni kum Vujica na spavanju u bivaku radi primirja sa turcima, a zatim se ovaj pokaje i podigne matastir Pokajnica kod Požarevca. Ko će koga ako neće svoj svoga? Karađorđe je junak koji je podigao celu Srbiju u borbu protiv turaka, do te mere da su svi turci drhtali od pomena Black Georgija, junak kakav je Srbiji trebao mada je bio poreklom i cincarin. Ako ih je ubio nije bio ni jedini koji je pravdu najpre isterao u sopstvenoj porodici, očigledno prek i previše ozbiljan u svojim odlukama, a pri gnevu lak na kuburama. Nije gledao ko je ko već je sudio po pravdi Boga jedinoga. (kosovski ciklus)

 4. Gospodi Pomiluj says:

  Srpski Napoleon Bonaparta, radi takvog junaka je Tolstojev lik iz Ane Karenjine čuveni oficir Vronski išao da pogine boreći se protiv turaka u Srbiji. Nije bilo većeg junaka i vojskovođe od koga su turci drhtali, mnoge gradove i oblasti on lično je oslobađao po Srbiji.

 5. Si Ju Leter Aligeder says:

  Točak zamajac za srpsko junaštvo, taj ja znao da podigne duh u junaka. Mrski su mu bili slabići i budalasti. U selu Lipe kod Smedereva je smestio otpadnike na koje nije mogao da računa za junake, to i oni sami znaju. Zato je na žalost mnogo srpske elite i junaka izginulo u tim ratovima a ovo drugo ostalo živo i blesavo. I još bi mnogo junaka ginulo da ga kum ne ubi radi primirja. Tako je i njegov život i njegova smrt donela slavu i boljitak Srbiji.

 6. miliorad5 says:

  bio je prek čovek u opasnim vremenima pod vladavinom ludih dahija,samo taka v je i mogao da rasturi turke i potera srbe u revoluciju.Šta god pričali o njemu bio je SVOJ ČOVEK i SLOBODAN ČOVEK u zemlji u kojoj je sloboda bila mislena imenica,a u takvom miljeu tvoja sloboda je onolika koliko je domet tvoje puške i zato ako hoćeš da budeš slobodan mora da budeš i OPASAN,a karadjordja su se plašili ali i poštovali baš zbog toga jer je bio opasan,prek, i NIJE oparaštao izdaju i prevaru omiljeni srpaski sport i onda i danas.Preletači bi kod njega danas tanko srali i nama što je najdsmešnije i DANAS treba jedan karadjordje da zavede red i rasturi bagru ratnih profitera i raznoraznih hohštaplera koji su se ovde odavno lepo nagojili na krvi sopstvenog naroda i glume vrhunsku elitu ovde.

  • jovan says:

   Ovaj poslednji Treci rat u XX veku koji nam je bio nametnut, ne bi se zavrsio kako se zavrsio- definitivnom okupacijom zemlje 2000. od strane Nato fasista! Kvislinzi u Beogradu i Novom Sadu, ne bi mogli da izdaju zemlju agresoru, svako bi dobio prema zasluzi. Kada je vojvoda Miloje Petrovic izdao Stevana Sindjelica na Cegru, ne pritekavsi mu u pomoc, i time poceo propast Prvog ustanka, Karadjordje ga je, logicno, kaznio, Izdajnike i saradnike okupatora moraju se likvidirati ili nema DRZAVE I SLOBODE! Bez KARADJORDJA mi bi jos uvek nosili calme na celave glave, i isli u Meku i Medinu u hadziluk. To sto su posle njegovi naslednici u XX veku pretopili Srbiju u Jugoslaviju, a Srbe u Jugoslovene, druga prica, i ne umanjuje njegov GLAVNI I PRESUDAN doprinos oslobadjanju od Turaka, uz Petra Dobrnjca i Hajduk Veljka!

 7. Don Kihot says:

  Sjajajn govornik! Bilo bi dobro ako biste ga češće pozivali da govori... Istina, bilo bi mi milije ako malko ulepšao priču, ali razumem, činjenice se moraju poštovati i njih se držimo...🙏

 8. Becki konjusar says:

  Često je plakao zbog nedostatka vitamina D. Naučno dokazano.

  • persida says:

   Dobro da mu nije nedostajao vitamin B, ne bi imao snage ni da se isplace.

 9. Gagi says:

  Kamo srece da se nikada nije pojavio, TO njihovo ludilo nas je razorilo i unakazilo. Gle cuda, pobegao od turaka u austrougarsku vojnu formaciju Frajkore koji su mu dali zastitu, posle toga njegov unuk satire narod u borbi sa njegovim zastitnicima. Vratio se lik da ponovo zauzme najvazniju poziciju, bez obzira sto je tadasnji vodja isto bio junak ali je puzio na kolenima i zrtvovao se za svoj narod.Imao neke instrukcije da ginemo i dalje za tudje interese, sto se kasnije i desilo sa njegovim naslednicima. Vecan je interes katolika da nas nema na Balkanu pa su im dobro dosli ovi "saradnici" nase propasti. Simbol otpora Srpskog naroda su Car Lazar i Milos Obrenovic, isli su u bitku za svoj narod sabljom i mozgom. Ove pobegulje i saradnici zapadnih imperija nisu u korist Srpskom narodu. Svaka saradnja sa tim imperijama mora da dovede do neke zaraze lose po nas narod. Sta je nasa istorija sa Karadjordjevicima, stradanje i samo stradanje. Aleksandra Obrenovica je upravo ubila ta antisrpska najamnicka strana ruka, sta se posle desilo, nevidjena Srpska katastrofa. Posle te masovne Srpske klanice svi nasi neprijatelji koji su nas ubijali bivaju nagradjeni, isto se desilo kod tite, znaci imali istog gazdu i program. Dobro ljudi sa mozgom, da li je sve to normalno i ko koga ovde zafrkava.

 10. Gagi says:

  Vrlo je interesantno da se u nekim nasim istorijskim etapama, narodu podmecu neki "heroji" Srpskog naroda koji su zapravo bili zapadni spijuni i najgori ljudski olos. Ubice i prevaranti postaju zasluzni branioci ovog drustva a da nista nisu odbranili, tako npr, STA je odbranio Karadjordje kada je Milos morao da puzi na kolenima kod turskog Pase. Sta su danasnja "nasa" zvucna vojna i politicka imena odbranili. Verovatno samo svoje debelo dupe pored ovolikog broja izbeglica i beskucnika. Eto tako, narod je danas hipnotisan, nije u stanju da vidi osnovnu sustinu, da nam neprijatelji podmecu kukavicja jaja a mi ovako zaludjeni i besvesni svemu tome aplaudiramo. Zalosno je, postadosmo od istorijskog i uglednog naroda obicna savremena masina, koju moze da programira ko kako hoce i kako pozeli. Koreni svog naseg propadanja poticu od ludacke ideje da se nagradi nas neprijatelj koji nas je ubijao i da mu se oprosti, ta potka traje do danasnjeg dana, zbog toga nasi najgori neprijatelji imaju prednost u odnosu na patriote i nacionaliste. E, bem te Srbine, gde ti je pamet predaka i cast pravoslavlja, krsta pod kojim smo opstali. Jel,da, sladja ti je Coca*Cola nego Bogojavljanska vodica (to iz onog filma o titi).

 11. Pavle says:

  Da upotpunimo sliku i priliku za dinastičku lozu karađorđević-a koja svoj narod tretira isto kao i stoku ....  Pisano na SRPSKU 7511 g. ili prostu 2003 g.   >CRNO SEME ZLA, KVAZI-VOŽDA KARAĐORĐA<   ISTINA O KVAZI VOŽDU KARAĐORĐU I   KVAZI SRPSKOJ DINASTIJI KARAĐORĐEVIĆA   1---Karađorđevi muški preci vode poreklo od (KATOLIČKOG-ŠIPTARSKOG) plemena (KLIMENT) i orođavanjem sa SRPSKIM plemenom, (VASOJEVIĆA) su prešli u KVAZI-SRBE.  -KVAZI-VOŽD-Karađorđe, bio je (MASON) i (AUSTRO-UGARSKI) (KAPLAR) po činu, koji je po njihovom nalogu, (FINANSIJSKOJ) i (DIPLOMATSKOJ) pomoći, podigao SRPSKI-NAROD na ustanak, u momentu kada je (FRANCUSKA pod NAPOLEONOM) ratovala protiv (PRAVOSLAVNE-RUSIJE), da bi (FRANCUSKU) odvratili od napada na (AUSTRO-UGARSKU) u savezu sa (OSMANLIJAMA). Zato su izmislili, podržali i plaćali (USTANAK USRBIJI), kako bi SRBI sprečili, golim životima (OSMANLIJE) od napada i rata sa (AUSTRO-UGARSKOM) u datom momentu.  -KVAZI-VOŽD Karađorđe, postaje (MASON) preko grofa (DRAŠKOVIĆA) iz (HRVATSKE).  -Inače (DRAŠKOVIĆI) su (URALSKO-ALTAJSKOG) porekla, iz plemena (MOGOROVIĆA) i doselili se na BALKAN 11-tom ili 12-tom veku u oblast današnje (REPUBLIKE SRPSKE KRAJINE).  -Uz sve stranu pomoć (MASONA, MITROPOLITA KARLOVAČKOG STRATIMIROVIĆA), (DOSITEJA OBRADOVIĆA) I (STANOJA GLAVAŠA), koji su bili zajedno, sa KARAĐORĐEM u istoj (TAJNOJ MASONSKOJ LOŽI).  -SRPSKI USTANAK ili POMOR-SRBA, namerno loše pripremljen i sabotiran! Taj PAKLENI plan i rabota odneli su (20%) SRPSKE MUŠKE POPULACIJE, zauvek izgubljeno i SRBIJA se nikad nije mogla od tada oporaviti, do danas.   2---SRPSKI NAROD, nepamti dobro da je, (KVAZI-VOŽD KARAĐORĐE), lično ubio (BRATA MILOŠA OBRENOVIĆA) u Košutnjaku iz niskih i primitivnih pobuda, bojeći se da nebude otkriven on i ZAVERENICI, da radi za SRBOŽDERE prodajući SRPSKE PRAVOSLAVNE GLAVE.  -Kakav je to VOŽD-KARAĐORĐE, posle, namerno loše organizovane i izgubljene BITKE, ostavlja SRPSKI NAROD na milost i nemilost OKUPATORA I OSTALIH SRBOŽDERA, bežeći od SRPSKOG NARODA. Svesno IZDAJUĆI i radeći prljavu rabotu protiv SVE SRPSKOG RODA, spremajući nove PODVALE I ŽRTVE, ali opet SRBIMA a ne, TURSKOM-OKUPATORU i ostalim SRBOŽDERIMA iz sigurnoga zapećka i daljine.   3---SRPSKI NAROD, nepamti dobro da je (POTOMAK KVAZI-VOŽDA KARAĐORĐEV SIN), ubio (NJ. V. KNEZA MIHAJLA OBRENOVIĆA) opet u Košutnjaku, opet iz straha da nebude otkriven, on i IZDAJNICI-ZAVERENICI, trgovci nedužnim SRPSKIM GLAVAMA I DUŠAMA.   4---SRPSKI NAROD, nepamti dobro da koreni vuku još iz lažnog OBMANJIVANJA SRPSKOGA NARODA, da je KNJAZ MILOŠ ubijo (KVAZI-VOŽDA KARAĐORĐA). Njega su ubili (KARAĐORĐEVI LJUDI-ULIZICE I TURSKE UHODE), koji su se priklonili KNJAZU MILOŠU, a potajno i dalje radili za (TURSKOG OKUPATORA, JEVREJE I OSTALE SRBOŽDERE). Izdajice ostaju izdajice, to je nasledna ili genetska osobina, svih njih.   5---SRPSKI NAROD, nepamti dobro da je 29 MAJA 1903 g. u BEOGRADU jednim hitcem prestala da živi SRBIJA i SRPSKA MONARHIJA! (POTOMAK KVAZI-VOŽDA KARAĐORĐA UNUK PETAR-prvi KARAĐORĐEVIĆ), učestvovao je aktivno u ubistvu (NJ. V. KRALJA ALEKSANDRA OBRENOVIĆA), sa znanjem i svešću, svih strašnih posledica za narod, državu i monarhiju.   6---SRPSKI NAROD, nepamti dobro da su ( POTOMCI CRNOGA SEMENA KARAĐORĐEVIĆI). svesno dolazeći na krvav presto iz bogate, mirne i lepe ŠVAJCARSKE-(AZILA), a ne iz OBOGALJENA SRBIJE, KRVLJU I SUZAMA OKUPANE. Unapred pripremljene (FALCIFIKATE I PROPAGANDU MASONA), odmah proturaju priče i laži o DINASTIJI OBRENOVIĆA, da bi opravdali (NUŽNOST POČINJENOG ZLOČINA), uprljan presto i krunu KRVLJU DINASTIJE OBRENOVIĆA I ANATEMU NA SAV SRPSKI ROD.   7---SRPSKI NAROD, nepamti dobro da je (POTOMAK KVAZI-VOŽDA KARAĐORĐA). (UNUK KRALJ PETAR-prvi KARAĐORĐEVIĆ), da bi došao na SRPSKI-PRESTO I UZEO SVU VLAST u svoje ruke. Iz interesa i koristoljublja OROĐAVA se sa KNJEGINJOM ZORKOM PETROVIĆ. Pri tom gajeći bolesne ambicije i mržnju prema dinastiji PETROVIĆA, sa kojom je u krvnom srodstvu. Ništa nije slučajno i naivno sve je to, precizno planirano u Londonu u MASONSKIM glavama bolesnih ambicija i ideja.   8---SRPSKI NAROD, nepamti dobro da je (POTOMAK KVAZI-VOŽDA KARAĐORĐA). (UNUK KRALJ PETAR-prvi KARAĐORĐEVIĆ) 1904 g. u BITOLJU-MAKEDONIJA. Predaje svečano modifikovano SRPSKO PISMO-AZBUKU u ruke (ŠIPTARA-ARNAUTA), to ništa nije čudno, on samo izvršava dato (OBEĆANJE-AMANET MASONIMA) i (ŠIPTARIMA-ARNAUTIMA).Jer ovi nisu ni imali nikakvu pismenost i gramatiku, služili su se: ĆIRILICOM Srpskom,Ruskom i Grčkom, LATINICOM Turskom i Italijanskom i ARAPSKIM pismom , sve pomešano zajedno. Sve to govori ništa nije slučajno, proradijo, je gen PREDAKA KATOLIKA (ŠIPTARSKOG-ARNAUTSKOG) plemena (KLIMENT), ništa više.   9---SRPSKI NAROD, nepamti dobro da su (POTIMCI KVAZI-VOŽDA KARAĐORĐA), (UNUK KRALJ PETAR-prvi i PRAUNUK REGENT ALEKSANDAR-prvi KARAĐORĐEVIĆI) u PRVOM SVETSKOM RATU posle sjajnih pobeda nad (AUSTRO-UGARSKOM vojskom), naređuju kompletno povlačenje SRPSKOJ VIJSCI i to preko najgoreg zemaljskog terena (ALBANIJE). Opet bežanija uz OGROMNE ŽRTVE i napuštanje SRPSKOG NARODA I SRBIJE, prepuštajući sve SRPSKO OKUPATORU, na milost i nemilost. DOZIRANO-SRBOMORSTVO sprovode komande MASONA iz LONDONA, nimanje niviše, tu nema MILOSRĐA.   10---SRPSKI NAROD, nepamti dobro da u istoriji ratova i ostalih konflikata, neprimeran na ovoj planeti, da vojska napušta sopstveni narod. SRPSKA-VOJSKA, JEDINA ZAŠTITNICA, kompletno napusti NAROD I DRŽAVU, da bi spasli trulu i (ANTI-SRPSKU DINASTIJU, CRNOG-SEMENA ZLA), pri tome zloupotrebljavajući OBEŠČAŠĆAVAJU apsolutno sve: SRPSKU VOJSKU I VOJVODE, SRPSKE POLITIČARE, SRPSKE POŠTENE GRAĐANE I SELJAKE), sve do danas.   11---SRPSKI NAROD, nepamti dobro (POTOMAK, KVAZI-VOŽDA KARAĐORĐA), (PRAUNUK, REGENT pa KRALJ tako zvani UJEDINITELJ, ALEKSANDAR-prvi KARAĐORĐEVIĆ), Preote SRPSKU KRVAVU KRUNU od rođenog starijeg brata PRESTO-NASLEDNIKA ĐORĐA-prvog KARAĐORĐEVIĆA. Poglasiše, rođenoga sina i brata za ludim i ne, normalnim i oteraše ga u Beogradsku LUDNICU-GUBEREVAC, da skapa. Ali ga oslobađaju, po dolasku nemaca u drugom svetskom ratu, puštajući PRESTO-NASLEDNIKA ĐORĐA-prvog KARAĐORĐEVIĆA na slobodu. Nemački es, es oficir na pragu ulaza u takozvani GUBEREVAC, reče VAŠE VELIČANSTVO VI STE OD DANAS SLOBODNI! A, on im uzvrati JADNA MI, SLOBODA KO, MI JE VRATI!   12---SRPSKI NAROD, nepamti dobro da je (POTOMAK KVAZI-VOŽDA KARAĐORĐA) (PRAUNUK KRALJ ALEKSANDAR-prvi KARAĐORĐEVIĆ), potpisuje KONKORDAT sa VATIKANOM i KATOLIČKOM CRKVOM u JUGOSLAVIJI. Dok VLADIKA VARNAVA UMIRE, OTROVAN NJEGOVOM RUKOM. Nesretni vladika VARNAVA bio je od samog početka protiv KONKORDATA, gde se katolička crkva stavlja iznad PRAVOSLAVLJA, samo jedan od mnogih loših primera KONKORDATA glasi pogubno za PRAVOSLAVLJE. A on glasi doslovice: Ako je muž PRAVOSLAVAC a žena KATOLIK, deca imaju da se krste KATOLIČKI ili ako je žena PRAVOSLAVKA, ako je muž KATOLIK, deca imaju da se krste KATOLIČKI. Znači u oba slučaja POGUBNO PO PRAVOSLAVLJE i velika asimilacija u mešovitim brakovima. I slobodno misionarenje po PRAVOSLAVNIM PREDELIMA. I to nije ništa slučajno ako ze zna njihovo poreklo CRNO SEME ZLA KVAZI-VOŽDA KARAĐORĐA. Opet ništa slučajno i naivno, naklonost (CRNOG SEMENA KVAZI-VOŽDA KARAĐORĐA), (ŠIPTARIMA-ARNAUTIMA) i (VATIKANU-KATOLICIMA), krv nije voda.   13---SRPSKI NAROD, nepamti dobro da su (POTOMAK CRNOGA SEMENA KVAZI-VOŽDA KARAĐORĐA), (ČUKUNUK PETAR-drugi KARAĐORĐEVIĆ CRNO SEME ZLA), on i svita opet beže 1941 g. i ostavljaju SVE SRPSKO FAŠISTIMA I KOMUNISTIMA, a zloupotrebljavajući RAVNOGORCE I SVE ČESTITE SRBE, bez i trunke griže savesti, nema šta saveznici i njihove komande se poštuju.   14---SRPSKI NAROD, nepamti dobro, da su (POTOMCI CRNOGA SEMENA KVAZI-VOŽDA KARAĐORĐA), čine isto što i njihov (ČUKUNDEDA) posle sloma i ratne pretnje, a i završene rabote, BEŽE van SRBIJE I SRPSKIH ZEMALJA. Primera radi od 1914 g. do 1918 g. (UZROK ZVANI CRNO SEME KARAĐORĐEVIĆA).Pomorom SRBA samo u prvom svetskom ratu odneo je skoro 2,000.000 (DVA MILIJONA) SRPSKIH života. A jednostavna MASONSKA računica preko (UGARSKOG GROFA IŠTVANA), (ENGLESKE KRUNE) i teška prevara i zloupotreba (CRNE RUKE I SRPSKIH POJEDINIH OFICIRA SRPSKE-VOJSKE).   15---CRNO SEME KARAĐORĐEVIĆA SVESNO, bili duboko umešani u ubistvo austro-ugarskog prestonaslednika (FERNINANDA), koji je i onako bolovao od teške bolesti (ŠIZOFRENIJE I HEMOFILIJE). I dasu zbog njegovih ispada i neuračunljivog ponašanja na DVORU I MEĐU EVROPSKIM PLEMSTVOM, odlučili da ga racijonalno (LIKVIDIRAJU). Cilj je bio da se (SRBIJA UVUČE U POGUBAN RAT SA AUSTRO-UGARSOM), Naravno po nagovoru i insistiranje (ENGLESKE MASONSKE KRUNE ILI CRNOG PLEMSTVA) da preko austro-ugarske kontroliše BALKANSKE PROSTORE. Glavni ciljevi prvoga svetskoga rata bili su sprečavanje uticaja i zaštite PRAVOSLAVNOGA RUSKOGA CARA NIKOLAJA i RUSKE PRAVOSLAVNE SILE, da štite PRAVOSLAVNE SRPSKE ZEMLJE I CEO BALKAN. Tako, sa jednim udarcem (CRNO PLEMSTVO) ubija PRAVOSLAVNE RUSE I SRBE kao muve.   16---Drugi svetski rat isto tako izaziva (ENGLESKA MASONSKA KRUNA ILI CRNO PLEMSTVO) I (KOMUNISTIČKI KGB), a našto su (CRNO SEME KARAĐORĐEVIĆA) ponosni i naglašavaju ći, da su u srodstvu sa CRNOM PLEMSTVOM da bi se prvi udar HITLERA odvratio od (ENGLESKE I SOVKJETSKOG SAVEZA), tajni pregovori između ČEMBERLEJNA-Engleska, RIBENTROP-Nemačka i MOLOTOV-Sovjetski Savez. Hitler je bukvalno ustoličijo i učvrstijo CRNO PLEMSTVO na ENGLESKOM-DVORU i JEVREJE u S.A.D. kao RUZVELTA, TRUMANA, ROTŠILDA, ROKFELERA, VARTBURGA i mnoge druge jevreje, a naj interesantnije i STALJINA-jevrejčića u SOVJETSKOJ IMPERIJI.   17---ILUMINATI i njihove tajne lože upravo iz ENGLESKE, u francuskoj revoluciji na čelu sa ROBESPJEROM i njegovim (USTANICIMA) su VRH CRNOGA PLEMSTVA U EVROPI. Sačinjavaju sledeće GLAVNE evropske familije: VINDSOR, HABSBURG, HANOVER, SAKS-KOBURG-GOTA, TURN I TAKSIS, HOENCOLERA, SAVOJI i drugi, a CRNO SEME KARAĐORĐEVIĆA, preko kumova (VINDSORA-ENGLESKA) sa kojima su i u krvnom srodstvu, isto članovi «CRNOG PLEMSTVA EVROPE»  -CRNO PLEMSTVO EVROPE bili oni (KATOLICI, PROTESTANTI ili JEVREJI), sarađuju TAJNO i JAVNO sa (VATIKANOM), sve protiv ISUSA KRISTA i PRAVOSLAVNIH NARODA!   18---UZROK ZLA: CRNO SEME KARAĐORĐEVIĆA i CRNOG PLEMSTVA EVROPE su DIREKTNI KRIVCI: od 1914 g. pa do 1999 g. (RATNIM-GENOCIDOM), (POLITIČKIM-GENOCIDOM), (EKONOMSKIM-GENOCIDOM) i svim podvalama i pljačkama SRPSKOGA NARODA i SRPSKIH ZEMALJA.  -Ta suma najcrnjeg zla iznosi: PREKO 5,100.000 (pet milijona i sto hiljada) SRPSKIH GLAVA I DUŠA, samo do sada, cifra nije još konačna.  -Ekonomsaka i materijalna šteta iznosi : PREKO 2.000-milijardi (dve hiljade milijardi), FUNTI STERLINGA, po kursu iz 1914 g. Nikad ta ogromna šteta, nije naplaćena ili pokrenut PRAVNI PSTUPAK, bar simbolično. Uvek , je neko to nevidljivom rukom sprečavao i skretao na drugi kolosek, DA SE VLASI NEDOSETE.  -Postavlja se LOGIČKO PITANJE ko su ti nevidljivi kavaljeri što misle da su SRPSKI NAROD i SRPSKE ZEMLJE, njihova lična prćija, što uvek opraštaju ogromna naj-crnja zla, SRPSKE KRVI, ZNOJA I SUZA. Oni moraju jasno i glasno, da se prozovu, da se predju SRPSKOM NARODNOM PRAVOSUĐU, bez ikakvog milosđa.   USE I SVOJE KLJUSE !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *