Zločinac Naser Orić na čelu Marša mira

Zločinac Naser Orić na čelu Marša mira

8 jula 2014

Naser Oric 6464Iz Nezuka, kod Sapne, jutros je krenula kolona ovogodišnjih učesnika Marša mira kojim se odaje počast i čuva sećanje na proboj srebreničkih Bošnjaka iz jula 1995. godine, a kolonu je prevodio komandant odbrane Srebrenice Naser Orić.

Preživeli iz proboja 1995. godine obučeni su u narandžaste majice sa natpisom: „Preživjeli smo“, prenosi Radio Slobodna Evropa.

– Morate uvažavati ljude koji su preživeli proboj i nikada ne smete zaboraviti da je na svakoj stopi te deonice od 100 kilometara pala nečija glava, da je tu pala krv. Poruka ovog marša je mir. Nikakav revolt, nikakva osveta, nikakva politika – rekao je načelnik opštine Srebrenica Ćamil Duraković.

Marš mira ići će maršutom: Nezuk, Baljkovica, Parlog, Crni Vrh, Snagovo, Liplje, Jošanica, Donja Kamenica, Bakrači, Glodi, Udrč, Cerska, Kaldrmica, Đugum, Mravinjci, Burnice, Kameničko Brdo, Ravni Buljim, Jaglići, Šušnjari, Budak i Potočari.

KOMENTARI6 komentara

 1. Za Srbiju says:

  To se ne zove Marš mira, već Marš zločinaca. Horor.

 2. ARTILJERAC says:

  TO SE ZOVE KUPLJENA "PRAVDA".

 3. Sale says:

  To je bio proboj zlocinaca,koji su popalili preko 50 srpskih sela i pobili na najmonstruozniji nacin na stotine Srba:zene,starce,djecu...

 4. Rada says:

  Šta je sa "mrtvim" muslimanima koji žive u švajcajskoj, Švedskoj i drugim zemqama..Kad tad istina će izaći na videlo. Ovaj zločinac je umešan u mnoge afere,. nažalost niko ne spomiwe srpske žrtve....zašto takvog marša nema kod žute kuće i ostalim stradalim mestima. Zašto nema u krajini...setite se kolone iz krajine..koliko kuća,je popaweno,dece, žene i staraca pobijeno...Neka im je na čas..

 5. VLADIMIR says:

  Jeli to onaj Naser što je dva dana prije pobjegao iz Srebrenice i ostavio "svoj " narod?.Jeli to onaj Naser što je po nalogu Alije ubijao svoj narod koji je posle prikazan kao žrtva srpske vojske i za to bio nagrađen 2 miliona maraka?Zločinac na čelu kolone.o kakvom mi pomirenju pričamo!!!smrt ZLOČINCIMA!

 6. gaza says:

  Vi srbi jednostavno niste normalni!!! :)))

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *