УБИЦА СЕ ВРАТИО НА МЕСТО ЗЛОЧИНА: Тони Блер очитао лекцију српким министрима

UBICA SE VRATIO NA MESTO ZLOČINA: Toni Bler očitao lekciju srpkim ministrima

25 februara 2015

83946391454ede56129e7a560370071_orig

(foto: B92)

Bivši britanski premijer Entoni Bler bio je juče u celodnevnoj poseti Beogradu tokom koje je održao grupi ministara jednosatno predavanje o efektnijem radu Vlade, strategiji političkog delovanja i odnosima s javnošću.

Kako saznajemo, Bler je u Srbiji bio u „privatnoj poseti“, tako da britanska ambasada nije bila neposredno uključena u organizaciju njegovog dolaska i boravka u Beogradu.

Predavanje je održano u Klubu poslanika, u Tolstojevoj ulici na Dedinju, gde su se, između ostalih, okupili ministri Dušan Vujović, Ivan Tasovac, Nikola Selaković, Aleksandar Vulin, Kori Udovički, Željko Sertić, Zorana Mihajlović i Zlatibor Lončar i gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Nekadašnji šef britanske vlade je, navodno, posle obraćanja ministrima Klub poslanika napustio na zadnji izlaz, u koloni blindiranih kombija i automobila.

Kako su nam objasnili naši izvori iz Nemanjine 11, ovo je samo jedno u nizu „trening predavanja“, u cilju efikasnijeg funkcionisanja Vlade. Premijer Aleksandar Vučić nije bio u Klubu poslanika ali je, kako saznajemo, u toku dana razgovarao sa Blerom o istoj temi.

KOMENTARI7 komentara

 1. Pravdaa says:

  Svratijo zločinac na mjeso zločina a Srbijom danas upravlja Engleska masonska loža ona koja nas i bombardova oni danas preko naših izdajnika i masona završavaju ono što nisu mogli bombama.

 2. Svetislav says:

  Svetska sramota i huljenje Boga od nasih vlasti! Gore od svih tzv. "banana" drzava Juzne Amerike kojima smo se nekad smejali i zalili ih.

 3. Mare says:

  Sad ce i ulicu da dobije u Beogradu, a roditelji poginulih nek se .... jer vucic vodi ovu Srbiju. E jadni smo da jadniji ne postoje. Bruka, sramota i izdaja.

 4. vitez says:

  svi uz vlade koji su se videli sa njim danas su izdajnici Srbije i narod bi trebao javno da im presudi...zna se kako

 5. Boke says:

  I sigurno besplatno je došao iz čiste ljubavi prema nama??? Ustaj narode i smakni bagru. Koliko je krvi proliveno zbog ovog fašiste? Je li nas ovo neko zaj...va?

 6. Istina says:

  Uh, sramota me je u njihovo ime.

 7. anamarija says:

  Sto to radi vlada Srbije -..cccccc ????? Jesu li taj Vucic ...Nikolic i ostali U GLAVAMA NORMALNI ??? SRPSKI NARODE ,ZASTO SUTIS ??? UCINI NESTO !!!!!!!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *