ЗЛОГЛАСНИ ЏЕЈМИ ШЕЈ ПОНОВО ПРЕТИ СРБИЈИ

ZLOGLASNI DŽEJMI ŠEJ PONOVO PRETI SRBIJI

8 maja 2022

Džejmi Šej, dugogodišnji službenik NATO i portparol Alijanse za vreme bombardovanja Savezne Republike Jugoslavije, zapretio je Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću da će morati konačno da se odluči između Rusije i Zapada, te da ne može više da „sedi na dve stolice“.Bivši portparol NATO koji je bio zaštitno lice Alijanse tokom sukoba u Bosni i na KiM Džejmi Šej dao je intervju hrvatskom portalu Index u kojem je govorio o ratu u Ukrajini, Vladimiru Putinu, NATO, ali je pomenuo i Srbiju i predsednika Aleksandar Vučića.

Na pitanje novinara ustaškog portala Index.hr da li će Srbija morati da izabere između Zapada i Rusije, Šej je zapretio predsedniku Vučiću.

– Srbija je nedavno održala izbore na kojima je predsednik Vučić odneo uverljivu pobedu. Srbija ima velike ekonomske veze s Evropskom unijom, dok je s Rusijom povezuje duga istorija koja se temelji i na ideji panslavizma. Putinova invazija na Ukrajinu je promenila stvari. Vučić bi trebao da shvati da će se Zapad i Rusija sve više udaljavati zbog rata u Ukrajini i da više neće biti moguće sediti na dve stolice. Moraće da izabere. Navodno je Vučić rekao da će to učiniti u sledećih šest nedelja. Na njemu je odluka. Smatram da Srbija treba da se odluči za EU, koja joj nudi bolju ekonomsku budućnost i demokratski razvoj – rekao je Šej.

Podsetimo, zloglasni Šej je poznat po izjavi da žali zbog „kolateralne štete“, ali da je bombardovanje Jugoslavije bilo opravdano.

Sramno je što se čovek kome su srpske žrtve NATO agresije bile samo “kolateralna šteta” usuđuje da se pretećim tonom obraća predsedniku Vučiću i našoj zemlji!

(Informer)

KOMENTARI10 komentara

 1. Milutin says:

  Budala koja smatra da ako poveže reči jednu sa drugom da to znači i da ume da misli. Velika Britanija je izašla iz EU a nama nudi EU. Logično bi bilo da zemlja koja vidi da joj sadašnja EU ne odgovara i da smatra da je bolje biti van nje da i nama nudi takvu prosperitetnu opciju i da nam daje savete kako najbolje funkcionisati van nje. Da ne govorim o njihovim iskustvima sa Severnom Irskom i šta bi mogao da nas savetuje u tom pogledu očuvanja našeg teritorijalnog integriteta. Tako bi govorio misleći čovek. Ovako, ovo je samo umotavanje neke laži (ili istine koji oni žele da postignu a nama ne odgovara) u sled jedne na drugu nadovezujućih reči. Trebao bi malo da čita, kod njih zabranjene knjige Dostojevskog, Lava Tolstoja, Puškina i drugih pa da vidi kako se misli iskazuju putem reči.

 2. Gagi says:

  Sedenje na dve stolice je pre ili kasnije moralo da dodje na dnevni red. Nije to lose, za ovo proteklo vreme dok je to moglo, lepo se profitiralo i odmaralo na oba naslona tih stolica. Obe opcije su dobro prolazile i svako je vukao svom "naslonu". Sada je stiglo vreme odluke, kojem li ce se carstvu Srbi privoleti. Lepo nam nudi ova hijena, necemo vise upotrebljavati bombe a zivecete mnogo bolje, samo ako se odlucite i ustupite nam suverenitet da mi vladamo tim prostorom. Naravno, ponuda za kolonizatorski i neradnicki zivot dosadasnjih drzavnih krpelja i demagoga je karta za Holivud koju moraju iskoristiti. I tako, nekolicina iz naseg naroda ce opet prihvatiti dobrovoljnu okupaciju zbog njihovog licnog narcisoidnog zivota, bilo je tako i ranije sa Srbima u istoriji. Ovog puta cemo morati (plasim se) svi komplet da se pouNATOimo. Jedino nas spasava neki veci i siri sukob koji ce se preliti na teren EU da se zabave svojim jadima a nas malo relaksiraju i zaborave.

 3. VUK says:

  budala ostaje budala i uz ozbiljnu terapiju

 4. Z-RusSrbija says:

  Ma ajde bydalo u svoju mišju rupu, uskoro ćeš dobiti zasluženu porciju ruskog uranijuma, ti i cela tvoja ysrana država.

 5. Sokoćalo says:

  Šta reći osim da je kabalista

 6. padre says:

  Nemoj da vas Srbija iznenadi, pa vam vrati stolicu! Videli smo mi, kakva je kod vas stolica za Srbiju, kad je bio Vučić kod Trampa, trinožac!

 7. persida says:

  Dzimi Sej bi opet blej, jeftina gluperda svasta radi za sendvic, to je to. Nista za cudjenje.

 8. ko says:

  Jemi ti ili tata koji te napravio da pocibukate Srbinov k.rac, a mozete obadvojica.

 9. persida says:

  Cibukalo Dzimi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *