ЗЛОСЛУТНА ПРОГНОЗА ИЛОНА МАСКА за 2024. годину

ZLOSLUTNA PROGNOZA ILONA MASKA za 2024. godinu

2 januara 2024

Nova godina će biti gora od prethodnih, rekao je američki milijarder i osnivač Spejs Iksa Ilon Mask na društvenoj mreži Iks.

„Moje predviđanje: 2024. će biti još luđa“, odgovorio je na pitanje korisnika družtvene mreže o tome kakvu godinu možemo da očekujemo nakon „četiri godine ludila“.

Prethodno je list Fajnenšel tajms, u svojoj prognozi za ključne događaje u svetu, pretpostavio da će kompanija Iks Ilona Maska bankrotirati 2024. godine.

(Pravda)

KOMENTARI2 komentara

  1. radmila says:

    Nista novo. Svaka je gora od prethodne, odavno.

  2. Pedro del Torro says:

    to ne može da bidne, mi živimo u hrišćanskijem zemljama, blagoslovi od isusa su tu, sve je veoma dobro, pozitivno i savršeno da ne kažem, i zato nemojmo da verujemo u ove satanističke malodušnike koji nam prodaju defetizam za bubrege ili kako se već kaže, nisam siguran, a i da mi komentar ne bude linčovan od dušebrižnijeh čistoknjiževnijeh cenzora, tako da mi ustvari živimo blagosloveni od naaaaaaaaaajjjačijeg boga isukrsta koji tambura vraga i demonćine levom rukom i desankom šakić brate kad se seti,s njim nema šta da se brinemo za egzistenciju, urrra za našeg Ješu, večni život i sreća njegovo je drugo ime 🤣😎😎

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *