„ЗНАЧАЈНА ПОХВАЛА“ ЗА МИЛОВ РЕЖИМ! Црна Гора и лажна држава цртају нове границе! ХАРАДИНАЈ: били сте уз нас почевши од рата са Србијом!

„ЗНАЧАЈНА ПОХВАЛА“ ЗА МИЛОВ РЕЖИМ! Црна Гора и лажна држава цртају нове границе! ХАРАДИНАЈ: били сте уз нас почевши од рата са Србијом!

1 октобра 2019

„Црна Гора је након дуго времена промијенила смер. У последњем рату, неки од нас су код њих нашли уточиште. Сада су признали нашу независност“, поручио је Харадинај.

Бивши такозвани премијер лажне државе Косово Рамуш Харадинај изјавио је да ће питање границе код Чакора решавати у договору са Црном Гором.Председник партије „Алијанса за будућност Косова“ се састао са становницима Ругове код Пећи и разговарао о разграничењу са Црном Гором.

Харадинај је изјавио да је Црна Гора била коректна са (тзв.) Косовом „почевши од рата са Србијом“.

Коментаришући питање разграничења тзв. Косова и Црне Горе, Харадинај је изјавио да је било грешака, али да је о том питању разговарао са црногорским лидерима и да је веровао да ће у сарадњи са њима бити постигнут договор да се исправе грешке.

„Сада нам се догодило то са границом, као изненађење. Знамо да су историја и прошлост били тешки, желимо да ствари уредимо. Са Чакором је направљена грешка. Схватили су да није у реду и њихова два лидера се не противе да се то поправи“, рекао је Харадинај и истакао да „неће себи рећи да је нешто тешко, док не врати сваки камен Чакора“.

KOMENTARI2 коментара

  1. Miraš says:

    Ova "pohvala" znači: Milo poznata gnjido, ima da predaš još teritorija.

  2. persida says:

    Milov racun je u svajcarskoj banci, zabole njega za Montenegro. Sta mislis, da je Vucic bolji?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u