„ЗНАЧАЈНА ПОХВАЛА“ ЗА МИЛОВ РЕЖИМ! Црна Гора и лажна држава цртају нове границе! ХАРАДИНАЈ: били сте уз нас почевши од рата са Србијом!

„ZNAČAJNA POHVALA“ ZA MILOV REŽIM! Crna Gora i lažna država crtaju nove granice! HARADINAJ: bili ste uz nas počevši od rata sa Srbijom!

1 oktobra 2019

„Crna Gora je nakon dugo vremena promijenila smer. U poslednjem ratu, neki od nas su kod njih našli utočište. Sada su priznali našu nezavisnost“, poručio je Haradinaj.

Bivši takozvani premijer lažne države Kosovo Ramuš Haradinaj izjavio je da će pitanje granice kod Čakora rešavati u dogovoru sa Crnom Gorom.Predsednik partije „Alijansa za budućnost Kosova“ se sastao sa stanovnicima Rugove kod Peći i razgovarao o razgraničenju sa Crnom Gorom.

Haradinaj je izjavio da je Crna Gora bila korektna sa (tzv.) Kosovom „počevši od rata sa Srbijom“.

Komentarišući pitanje razgraničenja tzv. Kosova i Crne Gore, Haradinaj je izjavio da je bilo grešaka, ali da je o tom pitanju razgovarao sa crnogorskim liderima i da je verovao da će u saradnji sa njima biti postignut dogovor da se isprave greške.

„Sada nam se dogodilo to sa granicom, kao iznenađenje. Znamo da su istorija i prošlost bili teški, želimo da stvari uredimo. Sa Čakorom je napravljena greška. Shvatili su da nije u redu i njihova dva lidera se ne protive da se to popravi“, rekao je Haradinaj i istakao da „neće sebi reći da je nešto teško, dok ne vrati svaki kamen Čakora“.

KOMENTARI2 komentara

  1. Miraš says:

    Ova "pohvala" znači: Milo poznata gnjido, ima da predaš još teritorija.

  2. persida says:

    Milov racun je u svajcarskoj banci, zabole njega za Montenegro. Sta mislis, da je Vucic bolji?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *