ЗОНА СУМРАКА – НАТО сеје смрт по свету, а Нову годину честита уз жеље за мир! (ВИДЕО)

ZONA SUMRAKA – NATO seje smrt po svetu, a Novu godinu čestita uz želje za mir! (VIDEO)

3 januara 2018

To što je NATO pakt uzročnik krvavih sukoba širom planete, a produžena ruka takvog delovanja vidljiva kroz novu „seobu naroda“ i smrtonosnu zagađenost osiromašenim uranijum, ne smeta čelnicima Pakta da sveukupnoj civilizaciji požele „mirnu godinu“.

Smrtonosna Alijansa zla u pozdravnom spotu povodom Nove godine okupila je predstavnike svih svojih vazala, koji su se na svojim maternjim jezicima pridružili „toplim željama“.

U novogodišnjem spotu pojavljuje i predstavnik iz Montenegra (bivša Crna Gora – prim. red), kao i predstavnica iz Hrvatske.

Spot inače nije „oplemenjen“ uobičajenim vatrometom u organizaciji NATO, koji, podsetimo se, izgleda ovako:

Takođe, iskoristićemo „praznično veselje“ NATO pakta za podsećanje na prilog voditeljke RT-a Anise Nauai, koja je boravila u Beogradu i pravila dokumentarac u vezi sa zločinima onih koje crnogorski režim danas naziva svojim najvećim prijateljima.

(IN4S)

KOMENTARI10 komentara

 1. Velika Metla says:

  Pogledajte ludački sjaj u očima ovog sotoninog pasjeg služinčeta!

  • Beli Orao says:

   Tačno SOTONA U ČOVEKOLIKOM MAJMUNU!!!!

 2. Velika Metla says:

  Pogledajte šta piše u Svetom Pismu! Prva knjiga Solunjanima 5:3,pa će vam biti jasnije mnoge stvari! Pročitati i pre pasusa 3 i posle šta piše!

 3. Za Srbiju says:

  NATO je pravo lice zapadnih "vrednosti".

 4. Zoran says:

  Kad vi pomenete mir i ljudksa prava, spasavaj se ko moze.

 5. Milutin says:

  Još gori od ovih krvoločnika iz nato-a su domaći veleizdajnici koji su im doneli zakon o nedodirljivosti u SRBIJI. Takvo ponašanje je ponovo ubijanje ŽRTAVA KOJE JE NATO FAŠISTIČKO KRVOLOČNO UDRUŽENJE POUBIJALO U SRBIJI.

  • Velika Metla says:

   Milutin,zato ja i kažem da se prema takvima ne sme pokazati ni mrva jedna samilosti! Treba da očistimo narod srbski od smeća,kojeg se nakupilo da zaudara celom normalnom svetu!

  • MILENA NIKŠIĆ says:

   BRAVO MILUTINE, JER I JA TO PIŠEM, ONO ŠTO NATO 1999 G, NIJE URUŠIO I POUBIJAO, TO NAŠA VLADA SADA RADI ZARAD ZAPA, BRISELA, BERLINA I NATO-A, ZATO IH TREBA IZJURII I SRBIJE NEMAJU ONI ŠTA DA TRAŽE OVDE, BILI SU OTELI NAM DUHOVNU KOLEVKU KOSOVO, A SADA ŽELE SVE ONI ŽELE DA UNIŠTE SAM PRAOSLAVNI NAROD, ALI NEĆE DA MOŽE, TU SU RUSI, JOŠ MALO, A VI NARODE PROBUDITE SE ODAVNO JE PROŠLO 12 SATI.DOK SU NAM UBIJALI DECU, SADA IH KRADU, A OVI PLAĆENICI ĆUTE, DIŽIMO SE I BRANIMO NAŠU DECU, KUĆU, I SRBIJU.USTANI NARODE SRPSKI, POZOVIMO NAŠU BRAĆU RUSE U POMOĆ, PA DA VIDIŠ ŠTA ĆE OSTATI OD NATO-A <3

 6. Beli Orao says:

  Već godinama govorim " OČISTIMO SVOJE SMEĆE PA ONDA I TUĐE U NAŠEM DVORIŠTU!!!".

  • Velika Metla says:

   BO,za to čišćenje su potrebni Srbi! Ovo danas.................,mrka kapa!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *