ЗОРАН ЋИРЈАКОВИЋ „БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ“: Људи који мрзе све српско раде шта хоће у Србији! ЕВО КО СУ ОНИ, ИМЕНОМ И ПРЕЗИМЕНОМ (ВИДЕО)

ZORAN ĆIRJAKOVIĆ „BEZ DLAKE NA JEZIKU“: Ljudi koji mrze sve srpsko rade šta hoće u Srbiji! EVO KO SU ONI, IMENOM I PREZIMENOM (VIDEO)

10 novembra 2019

Gost emisije “ A ŠTA VI MISLITE“ autora i voditelja Ratka Dmitrovića, na televiziji RAS, bio je Zoran Ćirjaković, profesor na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu i novinar. Ćirjaković je potpuno ogolio i razotkrio „drugu Srbiju“ i tzv. elitu. Imenom i prezimenom je otkrio ko ga od „drugosrbijanaca“ proganja.

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI7 komentara

  • Ivana says:

   Zato je Srbija samo svačija i ničija zemlja a Hrvatska ozbiljna nacionalna država Hrvata u kojoj manjine i stranci ne smiju ni glasno govoriti a kamo li se ponašati ko Hrvati u zemlji Srbiji.

 1. Kosovac says:

  Interesantna tema i interesantan razgovor. Načulio sam uši naročito kada je spomenuta profesorka Dubravka Stojanović, kradljivica srpskog jezika u pokušaju, udružena u ovom zločinačkom poduhvatu sa srpskim akademikom Ivanom Klajnom. Međutim, gledanje i slušanje mi je prekinuo reklamni program, tako da sam morao da odustanem. Potražiću na nekom sajtu snimak, valjda ima negde gde u gledanje osnovnog snimka nije uračunata ova nekulturna i bezobrazna prisila gledanja nekih reklamnih poganskih prirepaka.

  • da da says:

   instaliraj ad block za you tube i nema reklama..

   • Kosovac says:

    @ da da, …..Hvala veliko. Instalisao sam, vidi radi. Dobar savet para vredi, a ja se ovog puta oslobodio velike nervoze. …..Televiziju ne gledam već preko 6 godina, velikim delom zbog reklama koje mi prekidaju emisiju.

 2. cira2 says:

  Cira ih rastura ljudski!

 3. joki says:

  Odslušao sam pažljivo sve. Moram priznati da uopšte ne znam ove ljude, ali, da se u potpunosti njihovo izlaganje slaže sa mojim komentarima koje dajem na postove N1. Što znači da nisam jedini koji to vidi, i koji tako reaguje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *