ЗОРАН ЋИРЈАКОВИЋ „БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ“: Људи који мрзе све српско раде шта хоће у Србији! ЕВО КО СУ ОНИ, ИМЕНОМ И ПРЕЗИМЕНОМ (ВИДЕО)

ЗОРАН ЋИРЈАКОВИЋ „БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ“: Људи који мрзе све српско раде шта хоће у Србији! ЕВО КО СУ ОНИ, ИМЕНОМ И ПРЕЗИМЕНОМ (ВИДЕО)

10 новембра 2019

Гост емисије “ А ШТА ВИ МИСЛИТЕ“ аутора и водитеља Ратка Дмитровића, на телевизији РАС, био је Зоран Ћирјаковић, професор на Факултету за медије и комуникације у Београду и новинар. Ћирјаковић је потпуно оголио и разоткрио „другу Србију“ и тзв. елиту. Именом и презименом је открио ко га од „другосрбијанаца“ прогања.

(ИНТЕРМАГАЗИН)

KOMENTARI7 коментара

  • Ivana says:

   Zato je Srbija samo svačija i ničija zemlja a Hrvatska ozbiljna nacionalna država Hrvata u kojoj manjine i stranci ne smiju ni glasno govoriti a kamo li se ponašati ko Hrvati u zemlji Srbiji.

 1. Косовац says:

  Интересантна тема и интересантан разговор. Начулио сам уши нарочито када је споменута професорка Дубравка Стојановић, крадљивица српског језика у покушају, удружена у овом злочиначком подухвату са српским академиком Иваном Клајном. Међутим, гледање и слушање ми је прекинуо рекламни програм, тако да сам морао да одустанем. Потражићу на неком сајту снимак, ваљда има негде где у гледање основног снимка није урачуната ова некултурна и безобразна присила гледања неких рекламних поганских прирепака.

  • da da says:

   instaliraj ad block za you tube i nema reklama..

   • Косовац says:

    @ da da, …..Хвала велико. Инсталисао сам, види ради. Добар савет пара вреди, а ја се овог пута ослободио велике нервозе. …..Телевизију не гледам већ преко 6 година, великим делом због реклама које ми прекидају емисију.

 2. joki says:

  Odslušao sam pažljivo sve. Moram priznati da uopšte ne znam ove ljude, ali, da se u potpunosti njihovo izlaganje slaže sa mojim komentarima koje dajem na postove N1. Što znači da nisam jedini koji to vidi, i koji tako reaguje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u