ЗОРАНА ХИТНО ПОЗВАНА КОД ВУЧИЋА – да ли данас одлази из СНС-а?!

ZORANA HITNO POZVANA KOD VUČIĆA – da li danas odlazi iz SNS-a?!

6 avgusta 2018

Događaj na kojem je trebalo da prisustvuje ministarka Zorana Mihajlović otkazan je jer je ona hitno pozvana na sastanak sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, rečeno je novinarima iz pres službe Ministarstva saobraćaja.Kako su naveli predstavnici pres službe tog ministarstva, Mihajlović je pozvana na sastanak sa šefom države zbog državničkih obaveza.

Nije, međutim, precizirano da li je ona pozvana u predsedništvo Srbije ili sedište SNS.

Bilo je planirano da ministrka danas obiđe deonicu puta Obrenovac-Ub, a potpom i Lajkovac-Ljig. Na obe deonice je završeno 80 odsto radova, dok je završetak radova planiran za 25. decembar 2018. godine.

Trenutno se na obe deonice radi završni sloj, a obe deonice su duge oko 25 kilometara. Glavni izvođač radova je kineska kompanija Sang Dong Hajspid, a za Lajkovac-Ljig glavni podizvođač je Energoprojekt.

Pošto je prethodnih dana Darko Glišić, šef SNS-ovih kadrova i „siva eminencija“ ove strane istakao da je Zoranino ponašanje „prelilo čašu“, moguće je da se šef odlučio da će joj ovo biti poslednji ponedeljak u redovima SNS-a.

Na kraju krajeva, kakve su to neodložne „državničke“ obaveze koje su morale da prekinu ovu „šetnju“ sa Kinezima?! Zorana je ministarska saobraćaja, pa ne verujemo da je nešto bilo toliko neodložno da je morala baš sad kod Vučića.

Pre će biti da je Aleksandru dozlogrdilo da je gleda i da joj se sprema šut – karta!

KOMENTARI5 komentara

 1. Kulak says:

  Ona je rođena u Tuzli i navodno je po nacionalnosti Srpkinja,ali izjave koje daje u zadnje vreme strahovito zaudaraju na "drugosrbijanstvo".Kao da joj je ideološka majka zloglasna antisrpkinja latinka perović,a savetnice hrvatska lobistica biserko i šiptarska lobistica kandićka.Treba detaljno ispitati da li je ona 100% odana srpskim nacionalnim interesima i srpskim državotvornim interesima,a ako nije,čeličnom metlom je očistiti iz svih struktura vlasti.Detaljno je proveriti i biti jako,jako oprezan sa njom.

 2. Za Srbiju says:

  Neću moći da spavam.

 3. Miraš says:

  Auto-put Niš–Merdare po svoj prilici najvažniji je za NATO. Medjutim iz EU pa naprimer iz same Evropske investicione banke to sve ne kažu nego samo da je za Evropsku uniju veoma važan taj projekat. A na sve te planove bilo EU bilo NATO-a, ako sada Srbi napuste sever Kosova kako će se pred domaćom javnošću u Srbiji pravdati neophodnost izgradnje tog puta?!

 4. pravda says:

  Vucicu izbacu NATO podanike,ili ce ti doci glave .......

 5. Dane Radakovic says:

  zove je da je nauci kako ce da krade glasove na izborima u OKTBRU MJ.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *