„ЖУТА КУЋА“ И У УКРАЈИНИ: Украјинским војницима тајно ваде органе за потребе трансплантација

„ŽUTA KUĆA“ I U UKRAJINI: Ukrajinskim vojnicima tajno vade organe za potrebe transplantacija

23 maja 2023

U ukrajinskoj vojnoj bolnici u Hersonskoj oblasti tajno se iz tela ukrajinskih vojnika vade organi za potrebe transplantacija. Podaci o tome se kriju od porodica poginulih, rekao je za Sputnjik pripadnik ruskih bezbednosnih snaga pozivajući se na izvore u bolnicama u Hersonu.

Kako se navodi, u hersonskoj bolnici su prisutni lekari medicine u katastrofama koji nadgledaju prebacivanje teško ranjenih i poginulih vojnika s ciljem uzimanja potrebnih unutrašnjih organa.Kako navodi sagovornik, posle „operacije tela vojnika se spaljuju u bolničkom krematorijumu, a porodicama se saopštava da su vojnici nestali“.

O ovim aktivnostima decembra prošle godine govorio je pukovnik policije LNR Vitalij Kiseljov. Prema njegovim informacijama, krajem prošle godine u okolini Artjomovska, gde su ukrajinske snage trpele velike gubitke, stigla je grupa zapadnih transplantologa na čelu sa Holanđankom Elizabet Debri kako bi iz tela ranjenih ili poginulih ukrajinskih vojnika uzimali organe.

Ime Debri pojavilo se i u priznanju jednog bivšeg pripadnika SBU koji je govorio o šemi uzimanja organa od ukrajinskih vojnika u Donbasu od 2014. godine.On je rekao da je postojala šema za slanje organa u zapadne zemlje gde je razvijena transplantologija, konkretno u Nemačku, kao i u Izrael.

KOMENTARI8 komentara

 1. Jedan tamo, ne znaš ga ti... says:

  U ovakvim situacijama kakva je u Ukrajini, lako se gine od "zalutalog metka". Ne znam šta se čeka kada je u pitanju ova holandska veštica.

 2. michael pan says:

  Vatikanovi LESINARI, gori su cak i od hijena....

 3. milorad5 says:

  to je bajata vest još od zimus su bili poznati obaveštajni podaci da se čak i lakše ranjeni ukrjainski kompaktibilni "donori" rastavljaju u delove..jadni ukri.nedaj Bože da burdu ranjeni i prebace ih u bolnice gde operišu vampiri sa zapada ,na desetine generalno zdravih i lakše ranjenih su završili u kasapnicama..mislim da sam već napisao nešto otome još u oktobru ili novembru jer tada su procurele vesti i sumnje o organozovanom kanibalizmu u ukr.poljskim bolnicama..mislim,šta očekivati kad vam državu vodi mafija

  • RASPUCHIN says:

   Pa jest' i meni žao tog naroda ali veća mi je žal što "naši" ćute o tome da je trgovina organima pokrenuta početkom devedesetih još u "lijepoj njinoj" kada su u mnogim gradovima masovno nestajali Srbi. Priča se da je samo u Sisku nestalo nekoliko stotina Srba a po nekim informacijama , nakon vađenja organa bacani su u visoku peć u tamošnjoj željezari. Trebalo se suditi odgovornima ali je to zataškano a Srbija nije ni riječ progovorila u vezi toga.

 4. Petrovgrad says:

  U Nemačku nema liste čekanja za transplataciju organa.

 5. Gagi says:

  Ljudozderi kasape i cerece Slovenski narod. Da li je to prvi put u istoriji, setimo se samo nasih primera iz proslosti. A barabe su narod hipnotisali da NE postoji nikakva odbrana od njihovog nasilnistva svih mogucih oblika, narocito mentalnog.

 6. Gagi says:

  Toliko su nas vec zloupotrebili i sludeli, da eto, deca su pocela da ubijaju decu - svoje vrsnjake sa kojima bi trebali da dele bezbrizne decje radosti.

 7. Kakvi su to ljudi ? says:

  Bilo bi zanimljiivo saznati da li su se i početkom a ne samo na kraju devedesetih godina kada je to ( sa tzv. "žutom kućom " ) postalo nama ovde dovoljno poznato čule ovakve slutnje i strahovi u redovima onih koji nisu olako primili nestanak zajedničke države. Jedno vreme se i o tome tada medijski raspravljalo a onda je valjda zbog ubrzanog daljeg razvoja nesrećbih događaja o ovoj temi prestalo da se piše jer niko nije izneo verifikovanu dokumentaciju što ne znači da u stvatnosti nije bilo i drugačije .

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *