ЗВАНИЧНО: Путин ће се повући са власти!

ZVANIČNO: Putin će se povući sa vlasti!

7 marta 2020

Predsednik Rusije Vladimir Putin uveravao je danas predstavnike javnosti da nema nameru da koristi bilo kakvu „šemu“ za zadržavanje vlasti nakon završetka njegovog predsedničkog mandata.

„Ne radi se o tome da ne želim (da ostanem na vlasti). Volim svoj posao. Ali da bih zadržao vlast, trebalo bi da upotrebim neku vrstu “šeme“, koja bi bila neprihvatljiva za zemlju ili bi je uništila“, rekao je Putin, preneo je TAS S.

„Toga se plašim, to je ono što ne želim da radim“, kazao je šef ruske države, objašnjavajući zašto je mandat jedne osobe na najvišim funkcijama ograničen.

KOMENTARI3 komentara

 1. persida says:

  Slobodanka ovo nece preziveti.

  • Slobodanka says:

   Već sada u zapadnim centrima moći intenzivno se pogadja ko sve ulazi u uži izbor za novog Predsednika Ruske Federacije da bi vrbovali te ljude ili bar izgradili jak uticaj na njih. Zato im je važno da znaju kada Putin odlazi sa funkcije Predsednika Ruske Federacije. Kad si toliko zainteresovana za odlazak Putina, da li i ti pripadaš zapadnim centrima moći kad nekakva prikolica? Prikolica marke "Persida", zanimljivo. ... Sledeći izbori za Predsednika Ruske Federacije biće održani 2024 godine. V.V.Putin Putin će tada imati oko 72 godine života. E baš mu je neophodno u tim godinama da ima tako dinamičnu, odgovornu i napornu funkciju.

 2. M says:

  Teško će Rusija uspijeti naći-izabrati takvog!Ali se mora žestoko potruditi!A ne kao kod Gorbačova i Jelcina!Moraju nešto i popraviti u svom sistemu!U USA predsjednik može biti i budaletina,ali USA zbog toga neće propasti!Mora i Rusija složiti takav neki sigurnosni sustav!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *