ЗВЕЗДА ОТВОРИЛА СВЕ КАРТЕ: Црвено-бели открили кога желе, а на продају су…

ЗВЕЗДА ОТВОРИЛА СВЕ КАРТЕ: Црвено-бели открили кога желе, а на продају су…

1 јануара 2018

(фото: ФК Црвена Звезда)

У сусрет новогодишњим празницима, Звездан Терзић је говорио за СОС канал и у разговору са аутором “Тотал Сокера“ Небојшом Петровићем дотакао се бројних актуелности везаних за Црвену звезду.

Наравно, њене навијаче највише занимају дешавања у текућем прелазном року, потенцијална појачања, одласци актуелних првотимаца.

Оно што је недавно многе збунило, јесте Терзићева изјава да је Звезда одбила понуду од 5 милиона за Немању Радоњића, имајући у виду какав је договор постигнут са Ромом приликом летошњег Радоњићевог доласка на Маракану и “забрану трансферисања до краја позајмице“ која истиче тек 2019.

Ипак, изгледа да Терзић има решење и за ту ситуацију, и да би Радоњић могао и раније да буде продат.

“Захваљујући квалитетном раду свих клупских структура, Звезда коначно може да услиши захтеве свог тренера и да задржи играче за које он процени да су му неопходни. Зато смо и одбили понуду једног бундеслигаша од 5 милиона евра за Радоњића. Имамо договор са Ромом да Немања после те две године постаје 60 одсто Звездин играч. То нам даје могућност да уз анекс уговора можемо и раније да га продамо. До тада, имамо право да примамо понуде од клубова који су заинтересовани за његове услуге. Можда они шаљу понуде и на Ромину адресу, ми то не знамо“, изјавио је Терзић, а преноси “Мондо“.

О Ричмонду Боаћију се много више прича, медији брује о бројним понудама, али навијаче интересује шта је права истина у свим тим причама.

“Све је ствар тржишта. Није тајна да имамо за њега понуде из Француске и Енглеске и тренутно се са Агенцијом из Италије, која је Ричмонда и довела у Звезду, вртимо око цифре од 7 милиона евра’‘, објашњава Терзић.

Што се тиче појачања, најскупље би могао да буде Мирко Иванић из БАТЕ Борисова, али питање је како платити 1.7 милиона евра. Додуше, ако Боаћи оде за тих седам милиона…

“БАТЕ Борисов тражи око 1,7 милиона, што је за Звезду до скоро била мисаона именица. Ми смо на граници да то прихватимо и није тачно да смо одустали од Иванића. Ломимо се, Милојевић је обавио неке интерне разговоре са Мирком и рекао му шта се од њега очекује ако дође на Маракану. Ипак, сматрам да нам је Милуновић у овом тренутку потребнији. Нарочито ако Демијан Ле Талек оде у иностранство. Са Беном и Јевтовићем на крилним позицијма били бисмо неупоредиво јачи у наставку првенства и то су за сада наши приоритети“, открио је Терзић.

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u